Φόνσου: "Άμεση Παρέμβαση Εισαγγελέα. Ο Γιώργος Δεν Είναι Καλά - Με Απειλούν ότι θα Μου Κόψουν τα Πόδια"
Www.true.gr

Φόνσου: «Άμεση Παρέμβαση Εισαγγελέα. Ο Γιώργος Δεν Είναι Καλά – Με Απειλούν ότι θα Μου Κόψουν τα Πόδια»

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Μαρίνο

Η Άννα Φόνσου από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό που Γιώργου Μαρίνου και προσπάθησε να όποιον τρόπο μπορούσε να τον βοηθήσει όπως έχει κάνει το ίδιο για πολλούς ακόμα ηθοποιούς που έχει χρειαστεί

Η Άννα Φόνσου, η οποία παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού» έστειλε επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.
Η Επιστολή της:

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου Μαρίνου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον» δήλωσε στην Espresso και συνέχισε:

«Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του»

Ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού» επέστρεψε στη Βάρκιζα σε ένα σπίτι που κανείς δεν γνωρίζει, το οποίο ανήκει σε έναν κύριο, ο οποίος έχει αναλάβει και τη φροντίδα του.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός ο κύριος φέρεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που απείλησε την Άννα Φόνσου λέγοντάς της «μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο Μαρίνο γιατί θα σας κόψω τα πόδια».

Τέλος, η Άννα Φόνσου τόνισε: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω».

Όπως εξήγησε η κ. Φόνσου «Σεβόμαστε την επιθυμία του, αν θέλει να αποσυρθεί και ο κόσμος να μην γνωρίζει τίποτα γι αυτόν, μου έλεγε και παλαιότερα ότι θέλει να αποσυρθεί, αλλά πραγματικά ανησυχούμε».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ δήλωσε: «Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr