Φολέγανδρος: Το σημείο όπου κατασκήνωσαν η Γαρυφαλλιά και ο δολοφόνος της – Ελάχιστα αντικείμενα της 26χρονης
Www.true.gr

Φολέγανδρος: Το σημείο όπου κατασκήνωσαν η Γαρυφαλλιά και ο δολοφόνος της – Ελάχιστα αντικείμενα της 26χρονης

Στις 18.00, στο Βέλο Κορινθίας συγγενείς και φίλοι θα πουν το «ύστατο χαίρε» στην 26χρονη Γαρυφαλλιά, που κανονικά σήμερα θα γιόρταζε τη γιορτή της, αλλά ο 30χρονος σύντροφός της αφαίρεσε τη ζωή της.

Η 26χρονη είχε πάει με τον 30χρονο σύντροφό της για διακοπές στη Φολέγανδρο, με ελεύθερο κάμπινγκ, αλλά αυτό έμελε να είναι το πρώτο και το τελευταίο ταξίδι για διακοπές της Γαρυφαλλιάς.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, το protothema.gr αποκαλύπτει το απόμερο σημείο του νησιού όπου το ζευγάρι είχε επιλέξει να στήσει τις σκηνές του, για τις ολιγοήμερες διακοπές του.


Θλίψη προκαλεί η σκηνή της 26χρονης μέσα στην οποία βρέθηκαν τα λιγοστά προσωπικά της αντικείμενα, όπως τα γυαλιά της, η θήκη για τους φακούς επαφής της και το μαύρο κλάμερ με το οποίο μάζευε τα μαλλιά της.

Μάλιστα, το σημείο είναι ένα από αυτά που είχαν υποδείξει στην φαρμακοποιό διαδικτυακοί της φίλοι, όταν εκείνη πριν από λίγες εβδομάδες σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media, αναρωτιόταν αν γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσε να κάνει ελεύθερο κάμπινγκ στη Φολέγανδρο.


Για τις μέρες που θα περνούσαν στο νησί η Γαρυφαλλιά και ο 30χρονος είχαν πάρει μαζί τους μόνο τα άκρως απαραίτητα μια σκηνή, ένα sleeping bag και μερικά ακόμα είδη camping αφού το μοναδικό που ήθελαν να εξασφαλίσουν ήταν μόνο τον ύπνο τους, καθώς σκοπός τους ήταν με το αυτοκίνητο να βρεθούν στα πιο όμορφα σημεία του νησιού είτε για μπάνιο είτε για φαγητό. Έτσι είχαν αποφασίσει να κάνουν και την Παρασκευή, όπου μετά τον καφέ που ήπιαν έξω από την σκηνή της 26χρονης με τα ποτήρια να είναι παρατημένα στη δεξιά πλευρά, «σφράγισαν» με τα ειδικά φερμουάρ τα ανοίγματα και έφυγαν για μια ακόμα καινούργια εξερεύνηση που έμελλε να είναι και η τελευταία.

πηγη: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr