Το τμήμα Ανθρωποκτονιών ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας και ακόμα και μέσα στην ημέρα οι Αρχές ενδέχεται να προχωρήσουν σε προσαγωγές και συλλήψεις!

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η παρέμβαση της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας και ακόμα και μέσα στην ημέρα οι Αρχές ενδέχεται να προχωρήσουν σε προσαγωγές και συλλήψεις την ώρα μάλιστα που δεν θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών, γεγονός που δημιουργεί αίσθηση και δείχνει ότι όπως διαρρέεται, οι Αρχές έχουν αδιάσειστα στοιχεία για να «δέσουν» την υπόθεση.

Το εύρημα στην Τζωρτζίνα που «δένει» την υπόθεση
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ένα εύρυμα, το οποίο συνδέει το θάνατο της Τζωρτζίνας με εκείνους των αδελφών της, Μαλένας και Ίριδας, εντοπίζεται αρχικά από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργείται στην 9χρονη και προσδίδει διαφορετική τροπή στο θρίλερ της Πάτρας.

Την στιγμή που η διπλή έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον κλοιό να στενεύει, το εύρημα που προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση στην Τζωρτζίνα, σύμφωνα με πληροφορίες, «είναι το πνευμονικό οίδημα».

Πηγη instanews.gr