«Φάρμα»: Ο άγριος καυγάς του Σταμάτη Γαρδέλη με τους συμπαίκτες του που τον έφερε εκτός παιχνιδιού
Www.true.gr

«Φάρμα»: Ο άγριος καυγάς του Σταμάτη Γαρδέλη με τους συμπαίκτες του που τον έφερε εκτός παιχνιδιού

Τις πρώτες εικόνες από το πρώτο επεισόδιο της «Φάρμας», πριν γίνει η επίσημη πρεμιέρα της απόψε το βράδυ στις 21.00, εξασφάλισε η εκπομπή «Πρωινό» του Αντ1 δείχνοντας το πρώτο βίντεο από τις πρώτες στιγμές των παικτών, επικεντρωμένο στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον καβγά του.

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος που είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι, με οικειοθελή αποχώρηση χωρίς να διαγωνιστεί σε αγώνισμα αποχώρησης. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε έναν τραυματισμό στη μέση που τον οδήγησε στην πόρτα της Φάρμας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Στο βίντεο όμως φαίνεται ότι από τις πρώτες κιόλας ημέρες υπήρχαν καβγάδες μεταξύ του ίδιου και συμπαικτών του, με έναν από αυτούς μάλιστα να μην αντέχει καν να τον ακούει και να αποχωρεί από το τραπέζι κάνοντας τον σταυρό του.


Στα πλάνα του βίντεο φαίνεται η μεγάλη ένταση στο σπίτι με τον Σταμάτη Γαρδέλη να δηλώνει στην κάμερα: «όλοι πεταγόμαστε και λέμε ότι τα ξέρουμε όλα. Είναι αυτό του Έλληνα, ο ξερόλας. Μπρος εμείς και δεν… εδώ θα μπει το μπιμπ. Είναι μάθημα ζωής η Φάρμα».

Λίγο αργότερα στο ίδιο βίντεο ο ηθοποιός δηλώνει ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί και περιφερόταν στο σπίτι σαν μουρλός, το οποίο ίσως επιβεβαιώνει και τις πληροφορίες για τραυματισμό του στη μέση του.

πηγη: dailymedia.com.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr