Η Φάρμα: Η Μαίρη Μηλιαρέση αποχώρησε με την ατάκα από το «Ρουκ Ζουκ» που έγραψε ιστορία

H Μαίρη Μηλιαρέση είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της Φάρμας. Η παρουσιάστρια που έλαμψε στη δεκαετία των 90’s, λίγο πριν ανοίξει την πόρτα της Φάρμας για να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, είπε την ατάκα που άφησε εποχή.

Η ατάκα αυτή δεν είναι άλλη από το: «ο χρόνος ξεκινά σε… Ρουκ Ζουκ». H ατάκα αυτή είχε αφήσει εποχή την δεκαετία των 90’s όταν η Μαίρη Μηλιαρέση παρουσίαζε με τεράστια επιτυχία το ομώνυμο παιχνίδι που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ άλλωστε ήταν ένα πρότζεκτ που η Μαίρη Μηλιαρέση είχε αγαπήσει πολύ και όπως είχε αποκαλύψει είχε προσπαθήσει να αγοράσει και τα δικαιώματα ωστόσο τα οικονομικά της δεν της το επέτρεπαν εκείνη την εποχή και έτσι πέρασε σε άλλα χέρια.

Η Μαίρη Μηλιαρέση είπε πριν αποχωρήσει από τη Φάρμα: «Η Φάρμα μου έδειξε ότι μπορώ να ζήσω σε βουνό, μπορώ να φροντίσω ζώα, μπορώ να μαγειρεύω με το τίποτα, μπορώ να φτιάχνω πράγματα από το πουθενά. Μέσα από τη συμμετοχή μου ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα στη ζωή τους.

Σε όλες τις γυναίκες που δεν το βάζουν κάτω με τις δυσκολίες, σε όποια ηλικία κι αν είναι. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το δείξω αυτό και να περάσω καθαρά το μήνυμα γιατί παίζει λίγο ρόλο και η τύχη. Όμως νομίζω ότι έστω και με το αγώνισμα που έχασα, έδειξα ότι μπορώ να αγωνίζομαι και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».

πηγη: tlife.gr

zappit.gr