Η Φάρμα: Καρέ καρέ ο σοβαρός τραυματισμός του Μιχάλη Ιατρόπουλου
Www.true.gr

Η Φάρμα: Καρέ καρέ ο σοβαρός τραυματισμός του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Παίκτης της Φάρμας τραυματίστηκε στο μάτι. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τραυματίστηκε στο μάτι.

«Μου ήρθε τώρα μήνυμα θα το πω. Είχαμε ένα ατύχημα στη Φάρμα. Ένα σοβαρό ατύχημα έγινε μέσα στη Φάρμα με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Η Κάτια Δέδε την πρώτη μέρα που μπήκε τον πέτυχε στο μάτι με ένα σιδερένιο κρίκο», είπε η Φαίη Σκοδρά.


«Ο Ιατρόπουλος τραυματίστηκε στο μάτι και έγινε χαμός. Αυτός δεν κρατήθηκε, ήταν πάρα πολύ αντιδραστικός. Δεν γνωρίζω περισσότερα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Η Φάρμα ξεκίνησε με πολύ θετικά αποτελέσματα για τον ΑΝΤ1. Το αγροτικό ριάλιτι ήδη εξετάζεται για δεύτερο κύκλο, καθώς υπάρχουν τα δικαιώματα και για τη «Φάρμα 2», ενώ θα βοηθήσει στην απόσβεση του κόστους για την κατασκευή των εγκαταστάσεων (το αγροτικό οίκημα και ο αχυρώνας των 600 τ.μ.). Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, σε περίπτωση που οι συνθήκες λόγω της πανδημίας παραμένουν δύσκολες, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ΑΝΤ1 να επιστρέψει στις αρχές της επόμενης σεζόν με πρόγραμμα εγκλεισμού, που προσφέρεται για πιο ασφαλή -από υγειονομικής άποψης- γυρίσματα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr