Έξυπνο Κόλπο Για Να Στεγνώσετε Τα Ρούχα Σας Σε Χρόνο Μηδέν

Έξυπνο Κόλπο Για Να Στεγνώσετε Τα Ρούχα Σας Σε Χρόνο Μηδέν!

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να φορέσετε φρεσκοπλυμένα και ζεστά ρούχα, που μόλις βγήκαν από το στεγνωτήριο. Αλλά αν έχετε αφήσει βουνό τα άπλυτα, το στεγνωτήριο θα θέλει πολύ χρόνο να σας βοηθήσει και ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος!

Σε αυτές τις περιπτώσεις, πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να γινόντουσαν όλα με έναν μαγικό τρόπο; Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, υπάρχει!

Με αυτό το έξυπνο κόλπο, το στεγνωτήριο θα στεγνώσει τα ρούχα σας στον μισό χρόνο. Και το μόνο που χρειάζεστε είναι μία καθαρή, στεγνή πετσέτα.

Απλά θα τη βάλετε μαζί με τα ρούχα που μόλις βγάλατε από το πλυντήριο, στο στεγνωτήριο. Πριν καλά-καλά το καταλάβετε, τα ρούχα σας θα είναι φρέσκα και στεγνά!

Το τρικ αυτό είναι τόσο απλό, όσο και προφανές: η στεγνή πετσέτα απορροφά το νερό από τα βρεγμένα ρούχα, κάτι για το οποίο το στεγνωτήριο θα χρειαζόταν προφανώς περισσότερο χρόνο. Από τη στιγμή δε που και η πετσέτα ωφελείται από τη θερμότητα του στεγνωτηρίου, η λίγη υγρασία που απορροφά δεν έχει καμιά τύχη!

Δείτε το σχετικό βίντεο με ένα έξτρα bonus tip για το σιδέρωμα!

truelife