Εξομολόγηση της Τσαβαλιά για Σεφερλή: «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα για να καταφέρει ο Μάρκος να...»
Www.true.gr

Εξομολόγηση της Τσαβαλιά για Σεφερλή: «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα για να καταφέρει ο Μάρκος να…»

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής πέρασαν πολύ δύσκολες οικονομικά στιγμές αμέσως μετά την έλευση του γιου τους, Χάρη και κατάφεραν να παραμείνουν μαζί και να κάνουν τα επαγγελματικά τους όνειρα πραγματικότητα.

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

«Γενικώς περνάμε δύσκολα στη ζωή μας, αλλά τα ξεπερνάμε. Έχουμε περάσει πραγματικά δύσκολα πράγματα που μας έχουν έρθει, τα οποία όμως ευτυχώς τα έχουμε ξεπεράσει με τη βοήθεια του θεού, των φίλων μας και της αγάπης που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Ήταν τεράστια τα οικονομικά προβλήματα. Είχα φτάσει σε σημείο που μετρούσα το γάλα του παιδιού, μετρούσα να μην πέσει λίγο παραπάνω και μετά λείψει από το επόμενο γεύμα του. Και όλο αυτό για να μπορέσει ο Μάρκος να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του που ήταν το Δελφινάριο.


Όχι για να πει ότι πήρε το Δελφινάριο, αλλά για να ανεβάσει εκεί τις δουλειές που εκείνος ονειρευόταν, με τον τρόπο που ονειρευόταν. Γι’ αυτό το πράγμα περάσαμε πολύ δύσκολα. Αλλά πραγματικά, με τη βοήθεια του κουμπάρου μας, που είναι σαν αδελφός μας, με τη βοήθεια του θεού, αλλά και με πραγματική σύμπνοια, αληθινή αγάπη και στήριξη ο ένας στον άλλον, τα ξεπεράσαμε και δόξα τω θεό είμαστε μια χαρά. Δεν ήταν εύκολη η ζωή μας, περάσαμε δύσκολα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Τσαβαλιά.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr