Εξωφρενικό! Δείτε ΤΙ συμβολίζει το Ακραίο Τατουάζ στην Πλάτη του Αρχηγού της Γιακούζα. Το Κρυφό του Νόημα, θα σας Τρομοκρατήσει
Www.true.gr

Εξωφρενικό! Δείτε ΤΙ συμβολίζει το Ακραίο Τατουάζ στην Πλάτη του Αρχηγού της Γιακούζα. Το Κρυφό του Νόημα, θα σας Τρομοκρατήσει

Ένας αρχηγός της Ιαπωνικής μαφίας που είχε αποσυρθεί, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα αφού τα τατουάζ του έγιναν viral. Ο Shigeharu Shirai είχε περάσει 14 χρόνια ως καταζητούμενος λόγω μίας δολοφονίας που είχε γίνει το 2003.

Δυστυχώς για εκείνον, τα τατουάζ του αναγνωρίστηκαν από έναν Ταϊλανδό ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε ιδέα για την ταυτότητά του. Όταν ανέβασε τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο, κατέληξε να παίρνει πάνω από 10,000 κοινοποιήσεις.

Τότε ήταν που η Ιαπωνική αστυνομία έκανε την σύνδεση και ζήτησε να γίνει η σύλληψη. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει κρυφό νόημα πίσω από τα τατουάζ του.

Αυτή η διαδικασία που περνάνε τα μέλη μίας συμμορίας στην Ιαπωνία λέγεται Irezumi. Το 1600-1868, τα χρησιμοποιούσαν οι αρχές για να τιμωρήσουν τους εγκληματίες, για να μπορεί να τους αναγνωρίζει η κοινωνία. Η Yakuza από την άλλη, τα χρησιμοποίησε ως ένδειξη υπερηφάνειας.Ο Shirai είχε κάνει τατουάζ μέχρι τους αγκώνες για να μην γίνεται εύκολα αντιληπτός. Είχε επίσης κάποια μυθολογικά στοιχεία της Ιαπωνίας. Είχε έναν σαμουράι στην πλάτη, κάτι που είναι αρκετά συνηθισμένο στα μέλη μίας συμμορίας.

Αυτό συμβολίζει τον κώδικα των σαμουράι, το κουράγιο, την αφοσίωση και την σωστή δράση. Δίπλα από την δεξιά θηλή του φαίνεται ένα κίτρινο λουλούδι, το οποίο έχει αρκετές ερμηνείες.Συμβολίζει τον πλούτο, την κομψότητα και την ευημερία. Εκτός από αυτό, δείχνει αρρενωπότητα και τόλμη. Τέλος συμβολίζει την βασιλική οικογένεια και συνδέεται με την μακροζωία και την ευτυχία.

Φαίνεται λίγο πιο κάτω και ένα άλλο λουλούδι αλλά χωρίς χρώμα. Αυτό δείχνει πως η ιστορία που σχετίζεται με το τατουάζ αυτό δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Το τελευταίο στοιχείο είναι το νερό στο κάτω μέρος της πλάτης του. Αυτό δείχνει την προσαρμοστικότητα και την ζωή.

Φαίνεται πως ήλπιζε να γλυτώσει αλλά το παρελθόν του τον βρήκε. Ενώ παραδέχτηκε πως είναι κομμάτι της Yakuza, αρνήθηκε την ανάμειξη στην δολοφονία του 2003.

Credit: ladbible.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr