Έξω φρενών η Δανάη Μπάρκα: “Βοήθα ή αλλιώς σώπασε, είναι ντροπή, έλεος”
Www.true.gr

Έξω φρενών η Δανάη Μπάρκα: “Βοήθα ή αλλιώς σώπασε, είναι ντροπή, έλεος”

Ενώ η χώρα καίγεται και πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει σπίτια, αυτοκίνητα και επιχειρήσεις από την πύρινη λαίλαπα, άλλοι εξακολουθούν να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές τους και τις ξέγνοιαστες στιγμές που ζουν. Η Δανάη Μπάρκα έγινε έξαλλη με αυτή την κατάσταση και μοιράστηκε τον εκνευρισμό της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο ζητά απ’ όσους δεν μπορούν να βοηθήσουν να σωπάσουν και να μην δημοσιοποιούν στιγμιότυπα από βουτιές, κοκτέιλ και ξέφρενη διασκέδαση. Η Ελλάδα ζει δύσκολες στιγμές και σύμφωνα με τη Δανάη Μπάρκα κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν εννοούν να το καταλάβουν.

“Ρε παιδιά ! Είναι ντροπή να πεθαίνει ο τόπος μας, να πεθαίνουν ψυχές, να καρδιοχτυπάμε για τους συνανθρώπους μας και κάποιοι να ανεβάζουν κοκτειλ, περίεργα πιάτα και ξέγνοιαστες στιγμές. Να τις ζήσεις, ΦΥΣΙΚΑ, αλλά μην τις ανεβάζεις έστω τώρα. Τώρα βοηθά με ό,τι τρόπο μπορείς ή αλλιώς σώπασε.


Ας φερθούμε όπως θα θέλαμε να μας φέρονται, κι ο κόσμος θα αλλάξει. Όλοι έχουμε ανάγκη τις διακοπές και τους φίλους μας ειδικά αν δουλεύουμε ασταμάτητα τον χειμώνα ΟΜΩΣ περισσότερη ανάγκη έχουμε και μας έχουν οι συνάνθρωποι μας που ζουν την φρίκη, και τα ζώα μας.
Μας έχει ανάγκη το δάσος, μας έχουν ανάγκη οι εθελοντές μας, οι πυροσβέστες μας, όλοι. Σας παρακαλώ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, είναι ύβρις. ΕΛΕΟΣ! Ας είμαστε όλοι ενωμένοι κι ας βοηθάμε, επαναλαμβάνω με Ο,ΤΙ τρόπο μπορεί ο καθένας, τους ανθρώπους μας μέχρι να ηρεμήσει όλο αυτό και μετά να αρχίσουμε να φυτευτούμε σε κάθε σπιθαμή γης τα δέντρα απ την αρχή.
Ενωμένοι, με αλληλεγγύη, πίστη, πείσμα, και αγάπη για το περιβάλλον και τους συμπολίτες μας. Θα το περάσουμε κι αυτό, όλοι μαζί.

Χέρι χέρι. Κουράγιο παιδιά! Το μόνο που μπορεί να μας σώσει και να μας δώσει ζωή είναι η ανθρωπιά μας. Κουράγιο! (Και μιλάω κυρίως για λογαριασμούς με πολλούς φολοουερς που μπορούν να διαδώσουν εύκολα μια χρήσιμη πληροφορία). Λίγες μέρες υπομονή και εύχομαι όλοι να βρεθούμε σε μια παραλία”, σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr