Έξι Νεκροί Αυτή τη Στιγμή. Αυξάνονται τα Θύματα της Κακοκαιρίας
Www.true.gr

Έξι Νεκροί Αυτή τη Στιγμή. Αυξάνονται τα Θύματα της Κακοκαιρίας

Καιρός – φονιάς έχει προκαλέσει ήδη τον θάνατο έξι ανθρώπων, αφού εκτός από τους πέντε νεκρούς στην Χαλκιδική, υπάρχει νεκρός και στην Ημαθία!

 

Τεράστιες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή αλλά και σε ακίνητα προκάλεσε ο καιρός με το μπουρίνι που «έδωσε» το βράδυ της Τετάρτης, 10.07.2019, στην Ημαθία. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στον κάμπο της Ενότητας Αποστόλου Παύλου, ο αέρας και το χαλάζι προκάλεσαν μεγάλες ζημίες σε κτήματα και σπίτια.

Καιρός – Νεκρός και στην Ημαθία!

Στη Νικομήδεια, αναφέρουν πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ένας ηλικιωμένος δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι του για να προφυλαχθεί και έχασε την ζωή του. Όλα αυτά ενώ ήδη στην Χαλκιδική υπάρχουν πληροφορίες για πέντε νεκρούς…

Ζημιές προκάλεσε και στην Βέροια ο καιρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον αέρα ξηλώθηκε δένδρο στην Μ. Αλεξάνδρου ενώ σε πολλά σημεία οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Στην Πατρίδα δέντρο καταπλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ ξηλώθηκε και κολώνα της ΔΕΗ. Πτώση δένδρου σημειώθηκε και έξω από το Λαζοχώρι.

Σαρωτικός ο καιρός και στον κάμπο του δήμου Αλεξάνδρειας ενώ ζημιές έγιναν και μέσα στο αστικό κέντρο. Στο Βρυσάκι έπεσαν 3 δέντρα στον δρόμο ενώ στην Αλεξάνδρεια δένδρο έπεσε πάνω στο Ειδικό αλλά και στο κέντρο ενώ ξηλώθηκε και κολώνα της ΔΕΗ.


Πεσμένα δένδρα στον δρόμο υπάρχουν και έξω από τον Σταυρό, προς το Μακροχώρι.

Πολύ χαλάζι έπεσε και στην περιοχήν της Ειρηνούπολης. Ο καιρός ξήλωσε έναν μεγάλο πλάτανο στον Πολυπλάτανο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Σε διάφορα σημεία της Ημαθίας, ο καιρός προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης, ενώ υπενθυμίζεται πως η έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού!


Να σημειωθεί πως λόγω των έντονων φαινόμενων που παρουσίασε ο καιρός, αρκετές περιοχές της Χαλκιδικής βυθίστηκαν στο σκοτάδι, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο από πτώσεις δένδρων και φερτών υλικών.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr