Ανώμαλο Κτήνος Βιντεοσκόπησε να Bιάζει Koρίτσι Έξι Μηνών Ώστε να τον Δεχτούν σε Site Παιδικής Κακοποίησης.
Www.true.gr

Ανώμαλο Κτήνος Βιντεοσκόπησε να Bιάζει Koρίτσι Έξι Μηνών Ώστε να τον Δεχτούν σε Site Παιδικής Κακοποίησης.

Ένας βιαστής παιδιών δημοσίευσε εικόνες κακοποίησης παιδιού σε ένα αρρωστημένο site παιδόφιλων φυλακίστηκε για 15 χρόνια – αφού τον αναγνώρισε ένας από τους εκπαιδευτές του.

Ο Tashan Gallagher ετών 31 βιντεοσκόπησε την ερωτική επίθεση που έκανε σε ένα κoρίτσι 6 μηνών.

Ο Graham Ellis, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την έρευνα, δήλωσε: «Ο Tashan Gallagher καταδικάστηκε για πράξεις πραγματικά ακατανόητες, φρικιαστικό έγκλημα.


«Η κλιμάκωσή της συμπεριφοράς του είναι πολύ τρομακτική, πηγαίνοντας από την προβολή εικόνων κακοποίησης σε ερωτική κακοποίηση παιδιών, την καταγραφή τους και την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει σε μια ιδιωτική ομάδα. Η ποινή του για αυτό το ειδεχθές έγκλημα ήταν 15 χρόνια.

«Αυτά τα φόρουμ υποκινούν τους παραβάτες να αυξήσουν την παράνομη συμπεριφορά τους και βρίσκονται στο επίκεντρο της online σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.


«Ο Gallagher αντιπροσωπεύει την επιβολή του νόμου εκεί που χρειάζεται περισσότερο, στοχεύοντας τους πιο επικίνδυνους παραβάτες,

«Η NCA θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους εταίρους μας, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, για να εξασφαλίσει ότι όσοι κακοποιούν τα , θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη».

ΠΗΓΗ: thesun.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr