Εξέπληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εντυπωσίασε τους πάντες με τις επιδόσεις του μέσα στη θάλασσα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα απόλαυσαν την Κυριακή το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα.

O πρωθυπουργός δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζητούσαν…

Μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας και πριν τη συνάντηση που θα έχει με την καγκελάριο της Γερμανίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην αγαπημένη παραλία της οικογένειας, στο Μαράθι Ακρωτηρίου.

Για άλλη μια φορά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να μιλήσει αλλά και να φωτογραφηθεί με λουόμενους. Αυτή την φορά και ειδικά το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε και με αθλητές της κολύμβησης και ειδικά του τριάθλου που ήταν στο Μαράθι.

Όπως αναφέρει η γνωστή αθλήτρια και ιδιοκτήτρια ναυαγοσωστικού κέντρου Νάντια Μπικοφ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Νάντια Συντζανάκη για την θέση και την επίδοση της στο ironman της Δανίας, ενώ έδωσε και πολλές ευχές για καλή επιτυχία στην συμμετοχή της κας Μπικόφ στον αγώνα Ironman στην Ιταλία σε 3 εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η κα Μπικόφ στο flashnews.gr, «πέρα από τις πεποιθήσεις καθενός είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον πρωθυπουργό εκτός «υπηρεσίας» και να σε εκπλήσσει θετικά ως ένας νέος άνθρωπος που έδειξε να αγαπά ειλικρινά τον αθλητισμό και να τον έχει σε προτεραιότητα. Μακάρι να ήταν λόγια καρδιάς και αληθινά. Ως κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας πάντως τα καταφέρνει περίφημα.

Ο παλιός αθλητής του ΝΟΧ Κώστας Κόρακας, τον συμβούλεψε για την κολυμβητική τεχνική του έπειτα από δική του ερώτηση, ήταν ενήμερος για πολλούς αγώνες, ενδιαφέρθηκε να μάθει τα οφέλη της προπόνησης με χεράκια, pullboy κλπ.

Χάρηκε ιδιαίτερα για εμάς σε σχέση με την αθλητικη παρουσία μας στο τρίαθλο, εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα που συνδυάζουμε ταυτόχρονα οικογένεια, επάγγελμα κ απαιτητικές προπονήσεις κ ένα παραπάνω που κάνουμε τα Χανιά ακόμη πιο γνωστά από τις πορείες μας.»

Μάλιστα και χθες Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε και πάλι στην κεντρική πλαζ στο Μαράθι, γνωστή και αγαπημένη και του αείμνηστου πατέρα του αλλά και όλης της οικογένειας, όπου έκανε το μπάνιο του και συνάντησε φίλους από τα παλιά. Και εκεί δεν έλειψαν οι φωτογραφίες με τους λουόμενους που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα και έσπευσαν να του μιλήσουν, αλλά και οι συνομιλίες για πολλά και διάφορα θέματα