Εξέλιξη με τον serial killer της Κύπρου: «Έμαθα από τη Νικολούλη…»
Www.true.gr

Εξέλιξη με τον serial killer της Κύπρου: «Έμαθα από τη Νικολούλη…»

Η άτυχη μητέρα αγνοείται από το 2012 – Γιατί η μητέρα της ζητάει να ανοίξει πάλι η υπόθεση εξαφάνισης – Υποψίες για σύνδεση της εξαφάνισης με τον serial killer λοχαγό
Την εξαφάνιση που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο επαναφέρει η μητέρα της άτυχης Μαρίας Κακογιάννη.

Η μητέρα της εξαφανισθείσας από τον Απρίλιο του 2012 γυναίκας από τη Λεμεσό ελπίζει ότι θα ερευνηθεί εκ νέου η υπόθεση της κόρης της, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από επτά χρόνια.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πολίτης», η κα. Κακογιάννη, ανέφερε πως οι στυγερές δολοφονίες του 35χρονου serial killer «Ορέστη» ίσως ανοίξουν το δρόμο για τη διερεύνηση εκ νέου της υπόθεσης εξαφάνισης της κόρης της, ενώ παράλληλα απηύθυνε έκκληση στην Αστυνομία να δώσει σημασία και σε παλαιότερες υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων.

Για την πρώτη δολοφονία του καθ΄ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, ενημερώθηκε από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, η οποία διερευνά υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια η μητέρα της Μαρίας, επικοινώνησε με το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λεμεσού, όπου της ανέφεραν ότι οι υποθέσεις αυτές δεν συνδέονται με την κόρη της.


Έκτοτε, όπως ανέφερε στην εφημερίδα, δεν της ζητήθηκε από την Αστυνομία νέα κατάθεση ή άλλα στοιχεία για την υπόθεση της κόρης της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Κακογιάννη εξαφανίστηκε απ’ το σπίτι της στις 11 Απριλίου το 2012.

Το αυτοκίνητο της εντοπίστηκε στην περιοχή του Lady’s Mile στη Λεμεσό. Για τον εντοπισμό της τότε είχε σημάνει παγκύπριος συναγερμός ενώ ενεργοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς επίσης και απλοί πολίτες – εθελοντές που συνέδραμαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Κατά τις έρευνες είχε βρεθεί ένα σημείωμα, το οποίο παρέδωσε στις αρχές ο σύζυγος της. Μετά από εξέταση επιβεβαιώθηκε ο γραφικός της χαρακτήρας ενώ η δικαστική γραφολόγος επεσήμανε πως το σημείωμα γράφτηκε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, πιθανότατα και απειλή.

Η Μαρία Κακογιάννη εξαφανίστηκε το 2012.«Θέλω το παιδί μου, ζωντανό ή νεκρό», φωνάζει η μητέρα της Μαρίας, ζητώντας από τις κυπριακές Αρχές να δώσουν σημασία στην υπόθεση.
Κραυγή αγωνίας απευθύνει η μητέρα της ζητώντας να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση και να αναζητηθούν και πάλι τα ίχνη της.
Με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr