Έξαλλος Ποτσέπης κατά Μητσοτάκη: «Χρωστάτε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ενώ εγώ χρωστάω μηδέν»

Ολομέτωπη επίθεση του συνοριοφύλακα που επιλέχθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Πονοκέφαλο» φαίνεται να έχει προκαλέσει στο Μαξίμου ο Τάσος Ποτσέπης που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εκκεντρική προσωπικότητά του.

Μετά από ένα βίντεο ο Ποτσέπης που επιλέχθηκε στη συνοριοφυλακή επί κυβέρνησης Μητσοτάκης, τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ο συνοριοφύλακας υποστηρίζει ότι τιμωρήθηκε επειδή ο πρωθυπουργός θεώρησε ότι αναφέρεται στο πρόσωπό του, ενώ ο εκείνος όπως σημειώνει, αναφερόταν σε φίλο του.

Μετά την ανακοίνωσή της διαθεσιμότητάς του, ο Ποτσέπης με νέο βίντεο απευθύνεται στον πρωθυπουργό και του τονίζει ότι εξαιτίας της απομάκρυνσής του, ο ίδιος δεν μπορεί να ζήσει και να συντηρηθεί, τη στιγμή που εκείνος έχει 36 ακίνητα και 1,5 εκατομμύριο χρέη…

«Προς τον κ. Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνω το παρόν ερώτημα Νο 2: Σύμφωνα με την έγκυρη πηγή μου, παρατηρώ ότι σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες σας, παρατηρώ και βλέπω ότι έχετε 36 ακίνητα! Μπράβο σας και να τα χαίρεστε! Αλλά εγώ τώρα που είμαι σε διαθεσιμότητα και είμαι μακριά από το σπίτι μου, από την Έδεσσα και τα άφησα όλα πίσω, πώς θα τα βγάλω πέρα;

Έχω το νοίκι, το σούπερ μάρκετ, τα καύσιμα, το τηλέφωνο, το νερό, το ρεύμα. Για απαντήστε μου! Επίσης να προσθέσω ότι σύμφωνα με το σκονάκι που έχω σημειώσει ότι έχετε ένα υπολειπόμενο χρέος τάξεως 1.320.354,74€ . Είστε ολόκληρος πρωθυπουργός και χρωστάτε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο, ενώ εγώ από τα απλά λαϊκά στρώματα, χρωστάω 0€, κουλούρι! Απαντήστε μου, ευχαριστώ, τα φιλιά μου.” τονίζει σε πλήρη σύγχυση ο συνοριοφύλακας “Αγάπη Μόνο”» ξεσπά στο βίντεό του ο Ποτσέπης.