Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! Γιατί έφτασε στα Όρια του...
Www.true.gr

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! Γιατί έφτασε στα Όρια του…

Την οργή του Νίκου Χατζηνικολάου προκάλεσε δημοσιεύματα ιστοσελίδας.

Τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε νυχτερινή διασκέδαση του Νίκου Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του Κρίστι Τσολακάκη. Προ ημερών ο εκδότης και δημοσιογράφος βρέθηκε με τη σύζυγό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Τόλη Βοσκόπουλος.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook κάνοντας λόγο για λάσπη και υπόγειο πόλεμο.

Η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου:«Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! «Θύμωσαν» ορισμένοι -εγκάθετοι για να πλήξουν τη Realnews και τον Real FM- γιατί λέει βγήκα έξω τη βραδιά της γιορτής μου για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια… Δεν ντρέπονται; Πρώτον ως φυσικό πρόσωπο δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν.

Δεύτερον για να σταματήσει η λάσπη σας ενημερώνω ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Realgroup -που είναι από τους μικρότερους του κλάδου- είναι ενήμερος και εξυπηρετείται κανονικά.Οσο για τα χρέη προς το δημόσιο,που αποτελούν το ένα τρίτο του ετήσιου τζίρου του Realgroup, η εταιρεία έκανε αίτηση και θα μπεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να τα αποπληρώσει μέχρι δεκάρας.

Ας σεβαστούν τουλάχιστον ότι δώσαμε μέσα στην κρίση δουλειά σε περισσότερους από 200 ανθρώπους! Γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες μας προήλθαν από την κατάρρευση των κυκλοφοριών και των εσόδων όλων ανεξαιρέτως των εφημερίδων,αλλά στοχοποιούν μόνον εμάς! Τους ενοχλεί η ανεξαρτησία μας.Και θεωρούν ότι βρήκαν τρόπο να μας «κοντύνουν»… Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα! Ντροπή τόση λάσπη!Ντροπή τόσο βρώμικος και υπόγειος πόλεμος! Η απάντηση μας θα είναι να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή μας!»

Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! «Θύμωσαν» ορισμένοι -εγκάθετοι για να πλήξουν τη Realnews και τον Real FM- γιατί λέει …

Posted by Νίκος Χατζηνικολάου on Montag, 25. Dezember 2017

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr