Έξαλλος ο Κώστας Τσουρός για τη Σπυροπούλου: «Έχει ταλαιπωρήσει τόσους ανθρώπους. Δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor!»

Έντονες αντιδράσεις σήμερα στο Πρω1νό για την Κωνσταντίνα Σπυρπούλου και την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο. Η παρουσιάστρια γύρισε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Survivor και η υποδοχή της σχολιάστηκε σημαντικά.

Ο Θέμης Γεωργαντάς είπε από την πλευρά του: «Η Κωνσταντίνα έβγαλε πολύ καλό προφίλ». Με το συγκεκριμένο γεγονός συμφώνησαν οι περισσότεροι, όμως ο Κώστας Τσουρός είχε έντονη διαφωνία.

«Χαιρόταν ο κόσμος επειδή την έβλεπε να κυλιέται στις λάσπες. Ο κόσμος ήθελε να την έχει μέσα για να κάθεται να γελάει…», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.


Ο Κώστας όμως δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στη συνέχεια. «Τι καθαγιάστηκε; Είδαν το καλό πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor, για αυτό!».

Στη συνέχεια σχολίασε με ένταση: «Για εμένα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τόσους εργαζόμενους … Και έχουν μιλήσει τόσοι άνθρωποι και έχουν πει “Μας έχει διώξει από την εκπομπή”… Και στο Survivor να πάει και να το παίξει Αγία, αυτό το πράγμα δεν φεύγει! Στην πιάτσα είμαστε ξέρουμε… Επειδή φοβόντουσαν να μιλήσουν, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί;».

Δείτε το βίντεο.
https://youtu.be/LrH3QwZtUuI

ΠΗΓΗ