Έξαλλη η Τζίτζι Χαντίντ: Με λήστεψαν στη Μύκονο, Δεν ξαναπατάω

«Με λήστεψαν, δώστε τα λεφτά σας αλλού», λέει το διάσημο μοντέλο στο Instagram – «Της έμεινε τραύμα», λεει ο πατέρας της

Θύμα ληστείας στη Μύκονο έπεσε το γνωστό μοντέλο, Τζίτζι Χαντίντ.

Το διάσημο μοντέλο που είναι σε έξαλλη δήλωσε, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί ξανά το ελληνικό νησί.

Η Τζίτζι Χαντίντ, μαζί με τις αδελφές της, έκαναν το προηγούμενο διάστημα διακοπές στη Μύκονο, για μία ακόμη φορά, κάτι που φρόντισαν να μοιραστούν και με τους ακολούθους τους στο Instagram.

Ομως, η πολύ κακή εμπειρία που έζησε η Τζίτζι Χαντίντ στο νησί των ανέμων την κάνει να ρίξει… μαύρη πέτρα φεύγοντας.

Η Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε  μια φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram. Αλλά φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να… ξεγελαστεί από τα social media καθώς, όπως αποκάλυψε, οι διακοπές της στη Μύκονο δεν ήταν και τόσο ειδυλλιακές. «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να γράψει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία.

«Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», λέει ο πατέρας της

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε ο πατέρας του μοντέλου, Μοχάμεντ Χαντίντ, που είπε στο TMZ ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του. «Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο TMZ και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ήταν τα θύματα ληστείας. Στη Μύκονο ήταν και οι άλλες δύο κόρες του, Αλάνα και Μαριέλ.

«Η κόρη μου με πήρε από το αεροδρόμιο και της έμεινε τραύμα από το συμβάν», δήλωσε ο πατέρας του διάσημου μοντέλου.

Πηγή: protothema.gr