Έξαλλη η Τάνια Τρύπη, Διέκοψε τη συνέντευξη! «Τι είμαι εγώ; Είναι δυνατόν τόση ώρα να Mου Kάνεις…»

Η Τάνια Τρύπη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Όλα Καλά” και τον Λευτέρη Βουτσά, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής της έκανε μια ερώτηση σχετικά με τον σe ξισμό. Η ηθοποιός δεν θέλησε να απαντήσει, καθώς όπως τόνισε “δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω”.

Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης Βουτσάς θέλησε να τεκμηριώσει για την ερώτηση που έκανε για τον σεξισμό και εκείνη τη στιγμή η Τάνια Τρύπη ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, εξήγησε στον αέρα της εκπομπής τι έγινε, αφού έκλεισε η κάμερα.


«Έμεινα ενεός γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης όλα τα πράγματα κυλούσαν ομαλά. Όταν ζήτησε να κλείσει η κάμερα περίμενα ότι θα μου πει, όπως μου είπε για τον πατέρα της, ότι ήταν ένα ζήτημα που δεν θα ήθελε να θίξει και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα s e ξ  symΒol που βγαίνει γuμvόστα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σe ξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σeξι σμός με μία γυναίκα αν είναι seχ symbol ή όχι.

Χρησιμοποίησε μια βρισιά πολύ διαδεδομένη και μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες…” και χρησιμοποίησε τη βρισιά “…ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σe ξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια…”, χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά “…όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη», είπε ο Λευτέρης Βουτσάς.


Η Σοφία Αλατζά, δημοσιογράφος της εκπομπής “Όλα Καλά” επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του συναδέλφου της, καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκηνικό. «Εγώ πέτυχα τη στιγμή που είπε να κλείσει η κάμερα, πετάει το μικρόφωνό της, φεύγει με πολλή μεγάλη ένταση και θυμό και μετά άκουσα φυσικά τις βρισιές που απομυθοποιούν κάπως έναν άνθρωπο, μία καλλιτέχνιδα…», είπε η Σοφία Αλατζά.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν…

Πηγη