Έξαλλη πελάτισσα πετάει σούπα στο πρόσωπο εργαζόμενης σε εστιατόριο
Www.true.gr

Έξαλλη πελάτισσα πετάει σούπα στο πρόσωπο εργαζόμενης σε εστιατόριο

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό

Είναι η στιγμή που μια έξαλλη πελάτισσα πετάει τη σούπα που κρατάει στα χέρια της στο πρόσωπο μια εργαζόμενης σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο στο Τέξας. Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έγινε .

Στις εικόνες φαίνεται η γυναίκα να έρχεται αντιμέτωπη με την μάνατζερ του εστιατορίου Sol De Jalisco, Jannelle Broland, την ώρα που η τελευταία στέκεται πίσω από τον πάγκο. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το κανάλι KCEN-TV.

Ξαφνικά η πελάτισσα σήκωσε το δοχείο με τη σούπα και την πέταξε στη σοκαρισμένη υπάλληλο, για να φύγει στη συνέχεια από το εστιατόριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, προτού μπει μέσα, η γυναίκα – η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί – είχε τηλεφωνήσει για να παραπονεθεί ότι η σούπα που είχε παραλάβει ήταν τόσο ζεστή που είχε λιώσει το πλαστικό δοχείο στο οποίο είχε τοποθετηθεί.


Η Broland δήλωσε στο TMZ ότι ζήτησε συγγνώμη από την πελάτισσα και προσφέρθηκε να της επιστρέψει τα χρήματά της ή να της δώσουν ένα άλλο προϊόν από τον κατάλογο. Εκείνη όμως… τρελάθηκε όταν της είπαν ότι δεν μπορεί να διατυπώσει τα παράπονά της σε κάποιον άλλον υπεύθυνο.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν: Τι ακριβώς συνέβη; Γιατί συμβαίνει αυτό; Και συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Τα σκούπισα και συνειδητοποίησα ότι μου την είχε πετάξει», είπε η εργαζόμενη.

Η μάνατζερ μοιράστηκε την εμπειρία της στο TikTok και εξήγησε πως η σούπα δεν ήταν πια ζεστή, αλλά τα μάτια της έτσουζαν από τα μπαχαρικά.

@bummynelly

I hope this explains it! The video is on @section_8_ page. Again, please refrain from harassing or threatening this woman! Thanks again 💞💞 #menudo #restaurantlife #karen


♬ Lofi nostalgic old music box(833007) – NARU

«Τα μάτια μου έκαιγαν τόσο πολύ. Και η μύτη μου έκαιγε. Για μια στιγμή έχασα την ανάσα μου γιατί ήταν ένα σοκ όλο αυτό», σημείωσε.

Πηγή : newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr