Η εξομολόγηση για την φυλακή και τις εξαρτήσεις…
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Super Κική, η οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα, το κέντρο απεξάρτησης, τη φυλακή και τη σχέση της με τους γονείς της.

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά γιατί να κάνω κάτι τόσο περιοριστικό; Και στα σίριαλ δεν πληρώνουν, τι να φάω 15 ώρες;» λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτει πως αυτό που έκανε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε συμφωνήσει.

«Μην τον κάνουμε ‘μάγκα’ τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι αχρείαστος» αναφέρει και συμπληρώνει δηλώνοντας πως θα πήγαινε στην εκπομπή εάν ήταν η Φαίη Σκορδά μόνη της.

Η Super Κική μίλησε και για το μικρόβιο του ηθοποιού που έχει μέσα της και αποκαλύπτει πως «από πολύ μικρή μουρμούραγε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική».

Η φυλακή και οι εξαρτήσεις
«Στο πρόγραμμα απεξάρτησης έκανα επαγγελματικό προσανατολισμό και βγήκε αυτό» προσθέτει.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην εποχή που μπήκε στη φυλακή και δηλώνει πως είχε άγνοια τότε. «Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα» συμπληρώνει.

Σε ό,τι αφορά τους γονείς της, λέει πως τους έχει συγχωρέσει και πως η μητέρα της είναι πολύ περήφανη για εκείνη. «Η μαμά έχει μεγάλο καμάρι για εμένα, κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν» συμπληρώνει.

Δεν της αρέσουν καθόλου τα παιδιά όπως λέει, ωστόσο θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί από 10 χρονών και πάνω που να «πηγαίνει μόνο του τουαλέτα».

Μάλιστα, δηλώνει τοξική, απόλυτη, κάθετη και επιβλητική, και την ίδια ώρα ανοιχτοχέρα, δοτική και πιστή.

Δείτε όσα είπε