Έξαλλη η Μαλέσκου με την Καινούργιου: Η μεγάλη ειρωνεία και το καρφί που «πόνεσε»

Love it: Χαμός σήμερα (22/9) στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που θέλει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε μάλιστα την Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να μάθουν τι πραγματικά ισχύει και τι έχει να απαντήσει η ίδια στα δημοσιεύματα αυτά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ωστόσο, αρνήθηκε να ανοίξει το παράθυρό της. Χαιρέτησε τον δημοσιογράφο μέσα από το αυτοκίνητό της κι έφυγε από το σημείο.

Κατά την έναρξη του Love it σχολιάστηκε για αρκετή ώρα το συγκεκριμένο θέμα και όπως φάνηκε η παρουσιάστρια είναι έξαλλη!

«Δεν ξέρω αν θα είναι οι αλλαγές εσωτερικές. Συγνώμη μου συγκρίνεις τώρα την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω… Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις. Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει. Σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι… Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό. Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: