Έξαλλη η Μαρία Φιλίππου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν περίμενα από σένα να μου Κάνεις Αυτή την Ερώτηση…»
Www.true.gr

Έξαλλη η Μαρία Φιλίππου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν περίμενα από σένα να μου Κάνεις Αυτή την Ερώτηση…»

«Εγώ είμαι γυναίκα και δεν δέχομαι με τίποτα κάποιος να σηκώσει χέρι. Και να σηκώσει εγώ θα του έδινα άλλες δέκα»!
Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Φιλίππου, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για το θέμα των ημερών, το περιστατικό που συνέβη στο Χυτήριο με πρωταγωνιστές τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

Η Μαρία Φιλίππου αιφνιδίασε την Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκφράζοντας την ενόχλησή της για την ερώτηση που δέχτηκε. Η ηθοποιός τοποθετήθηκε στο θέμα ως εξής:

«Σ’ αγαπώ πάρα πολύ, γιατί μου το κάνεις αυτό; Θα σου απαντήσω, αλλά θεωρώ ότι το θέατρο είναι κάτι άλλο. Τα παιδιά έχουν δώσει τροφή και δεν περίμενα από σένα να μου κάνεις αυτή την ερώτηση. Αλήθεια στο λέω, γιατί σε θεωρώ κάτι πολύ ξεχωριστό.Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Ποιος μπορεί να πει ότι η βία, ειδικά στον εργασιακό σου χώρο είναι κάτι σωστό και πρέπει να γίνεται; Το θέατρο είναι κάτι άλλο. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και πολύ ωραίο. Το τι συνέβη πια έχει πάρει τον δρόμο του και θα φανεί. Για μένα το θέατρο είναι κάτι πολύ διαλεχτό και πολύ ξεχωριστό. Έγινε ένα περιστατικό, πολύ σημαντικό το οποίο πια θα λυθεί.

Εγώ είμαι γυναίκα και δεν δέχομαι με τίποτα κάποιος να σηκώσει χέρι. Και να σηκώσει εγώ θα του έδινα άλλες δέκα!

Όλο αυτό συζητάμε. Έχουμε και άλλα πράγματα να συζητήσουμε και στο λέω με πολλή αγάπη. Το θέατρο είναι κάτι όμορφο που κάνει καλύτερες τις ψυχές των ανθρώπων. Αυτό που συνέβη είναι πάρα πολύ λυπηρό. Είναι ακόμα πιο λυπηρό εκείνη τη μέρα που ήμουν σπίτι μου και άνοιξα τις ειδήσεις να ακούω ανάμεσα σε άλλα χιλιάδες θέματα ότι «δεν είπα μια ατάκα, δεν έγινε αυτό…». Ούτε θέλω να ακούσω, ούτε θέλω να ασχοληθώ. Αυτό που συμβαίνει και ο καθένας έχει μία άποψη γι’ αυτό με θυμώνει ακόμα περισσότερο».
https://youtu.be/vgFm_bBb39U
Πηγή zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr