Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με πικρόχολα σχόλια.. Η απάντησή της που έκλεισε στόματα…

Η Ελένη Μενεγάκη πού να το φανταζόταν ότι θα δημοσίευε μία φωτογραφία της τόσο κοντινή που θα έδειχνε πώς πραγματικά είναι το σώμα της και θα της έγραφαν ότι έχει κάνει ρετούς!

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της έχει αποκαλύψει ότι ουδέποτε έχει κάνει επεξεργασία σε φωτογραφίες της, μόνο σε κάποιες φωτογραφίες βάζει περισσότερη φωτεινότητα, τίποτα άλλο δεν πειράζει στις φωτογραφίες της και τρανή απόδειξη είναι η σημερινή και πρώτη φωτογραφία της Ελένης.

Η Ελένη λοιπόν πόσταρε μία φωτογραφία της με μπικίνι και μας έδειξε πώς είναι πραγματικά το κορμί της. Η παρουσιάστρια στα 49 της και μετά από τέσσερις γέννες έχει άψογη σιλουέτα και δεν διστάζει να δείξει και τις ατέλειές της μιας και δεν έχει κοιλιακούς φέτες!

Follower της Ελένης Μενεγάκη έκανε λόγο για κακό photoshop με την παρουσιάστρια να απαντάει.

«Κακό φωτοσοπ…λάθη στην κοιλιακή χώρα! Να τα προσέχεις αυτά. Καλημέρα» σχολίασε διαδικτυακός φίλος της Ελένης! Και η παρουσιάστρια απάντησε: «Καθόλου! Δεν έχω πειράξει τίποτα! Ότι βλέπεις καλό κακό αυτό είναι! Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλημέρα».

Και δεν ήταν το μόνο μήνυμα… της έστειλαν πολλοί φίλοι της μηνύματα, φυσικά μόνο κολακευτικά, και εκείνη απάντησε χωρίς κανένα κόμπλεξ!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της. Η Ελένη χωρίς μακιγιάζ

H Ελένη δείχνει πραγματικά το κορμί της

Ιδού το πικρόχολο σχόλιο για τη φωτογραφία της

Η Ελένη είναι κορμάρα!

Πηγή : gossip-tv.gr