‘Εξαλλη η αισθησιακή ηθοποιός που κατηγορείται πως ευθύνεται για τον χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη.
Www.true.gr

‘Εξαλλη η αισθησιακή ηθοποιός που κατηγορείται πως ευθύνεται για τον χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη χώρισε από τον χρόνια σύντροφό της ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου και οι φήμες για την αιτία του χωρισμού ήρθαν στη δημοσιότητα από διάφορα δημοσιεύματα.

Δημοσίευμα του περιοδικού Ciao ήθελε την Βίκυ Κάβουρα να έχει σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου και να είναι η αιτία χωρισμού του ποδοσφαιριστή από την τραγουδίστρια.


Την απάντησή της έδωσε μέσω των instastories η Βίκυ Κάβουρα, κάνοντας μία ανάρτηση που ξεκίνησε ως γενική αλλά κατέληξε να απειλεί με μηνύσεις όσους διέδωσαν τις φήμες αυτές.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα ανέφερε.

«Τροφή για σκέψη. Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις. Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη».

Πηγη dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr