Έξαλλη η Μπεζαντάκου Ξεσπά: «Ήταν Χωρίς την Έγκρισή μου! Ζητώ Συγγνώμη από..»

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μετά από πολύ καιρό προχώρησε η Στέλλα Μπεζαντάκου στην κάμερα της πρωινής καλοκαιρινής εκπομπής «Splash» του Epsilon. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, φωτομοντέλο και πρώην παίκτρια του reality «Bar» του Μega και θυμήθηκε τι είχε συμβεί όταν έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής.

Ερωτήθηκε αν έχει μετανιώσει για κάτι και από ποιον θα ζητούσε συγγνώμη για όσα συνέσησαν στο παρελθόν και η ίδια θυμήθηκε ό,τι συνέβη με τις γυμνές φωτογραφίσεις που είχαν προηγηθεί του παιχνιδιού και χρησιμοποιήθηκαν από κάποιους.

«Θα ζητούσα συγγνώμη από τον πατέρα μου γιατί τον έφερα σε πολύ δύσκολη κατάσταση και θέση ειδικά τότε με την πληθώρα των γυμνών φωτογραφιών που βγαίνανε. Και οι πιο πολλές ήταν χωρίς την έγκριση μου. Η αλήθεια ήταν πως είχα κάνει κάποιες γυμνές φωτογραφίσεις πριν μπω στο Bar. Kαι επειδή έγινα πασίγνωστη, μετά τις έκαναν επανέκδοση χωρίς την έγκριση μου.

Εγώ γυμνή φωτογράφιση έκανα επτά χρόνια μετά το ριάλιτι. Γιατί εγώ δούλευα ως φωτομοντέλο και είχα πάρει μέρος στα playmate. Και ήταν υποχρεωτικές κάποιες γυμνές. Κρατούσαν ψυγείο κάποιες άλλες και με το που έγινα πασίγνωστη έβγαλαν τα πάντα»

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr