Εξαφανίστε τα άλατα από τον Νεροχύτη και κάντε τον να Λάμπει σαν Καινούριος με Αυτό το Πανέξυπνο Κόλπο
Www.true.gr

Εξαφανίστε τα άλατα από τον Νεροχύτη και κάντε τον να Λάμπει σαν Καινούριος με Αυτό το Πανέξυπνο Κόλπο

Εάν οι λεκέδες από σκληρό νερό καταστρέφουν την εμφάνιση του νεροχύτη της κουζίνας σας, τότε σίγουρα θα θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το κόλπο που ανακάλυψε ο Crouton Crackerjacks.

Με τη βοήθεια ενός μόνο συστατικού, θα μπορέσετε να ξανακάνετε το νεροχύτη σας να λάμπει σαν καινούργιος!

Ποιο είναι λοιπόν το μαγικό συστατικό για να εξαφανιστούν αυτοί οι σκληροί λεκέδες; Λευκό αποσταγμένο ξύδι. Ειλικρινά, υπάρχει τίποτα καλύτερο από το ξύδι;

Το μόνο άλλο πράγμα που χρειάζεστε για αυτήν την DIY λύση είναι:

  • Ένα κουρέλι
  • Ένα παλιό σφουγγάρι
  • Ένα μπολ

Βήμα 1: Ρίξτε το ξύδι σε ένα μπολ. Βυθίστε το κουρέλι έτσι ώστε να βρεχτεί εντελώς με ξύδι.Βήμα 2: Τυλίξτε το κουρέλι γύρω από τη βάση της βρύσης σας (ή οπουδήποτε έχετε σκληρούς λεκέδες νερού). Αφήστε το να καθίσετε για μια ώρα.

Βήμα 3: Αφαιρέστε το κουρέλι και χρησιμοποιήστε το παλιό σας σφουγγάρι για να καθαρίσετε κάθε υπόλειμμα.

Βήμα 4: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία εάν χρειάζεται ή μετακινήστε το πανί σε ένα διαφορετικό μέρος της βρύσης για μια ώρα.

Βεβαιωθείτε ότι το πανί είναι πάντα εμποτισμένο με ξύδι για να ξεκινήσετε. Αν χρειαστεί να ρίξετε περισσότερο ξύδι πάνω στο κουρέλι όταν είναι ήδη τοποθετημένο στη βρύση, κάντε το.Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η βρύση είναι πλήρως στεγνή πριν ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία. Το ξίδι περιέχει οξικό οξύ, το οποίο είναι ισχυρότερο οξύ από το ανθρακικό οξύ, που βρίσκεται στους λεκέδες του σκληρού νερού.

Το οξύ στο ξύδι βοηθά να σπάσει τα άλατα και τα οξέα στους λεκέδες του σκληρού νερού, κάνοντάς τους να απομακρυνθούν με ένα τρίψιμο και νερό.

Credit: tiphero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr