Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Σαρώνει η Πρώτη Ανάρτηση της Μετά την Μεγάλη Αποκάλυψη του Βασάλου.
Www.true.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Σαρώνει η Πρώτη Ανάρτηση της Μετά την Μεγάλη Αποκάλυψη του Βασάλου.

Η φωτογραφία και το μήνυμα της στο instagram…

Γεμάτη αγάπη και χαρά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραμονή Χριστουγέννων. Η αθλητικογράφος με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε όλους τους followers της που όπως φαίνεται έφτασαν τους 300.000. Η ίδια ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα, αλλά και να έχουμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς και μας αγαπούν πραγματικά.

«300.000 ? Δύο λέξεις έχω να σας πω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Είστε φανταστικοί! Η αγάπη που παίρνω από εσάς καθημερινά δεν περιγράφεται με λόγια!
Έρχονται Χριστούγεννα και η ευχή μου είναι αγάπη και υγεία! Σας εύχομαι να έχετε δίπλα σας πάντα ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας αγαπούν πραγματικά!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! ?✨??» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που αν ο πιστέψουμε τη χθεσινή δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί του…300.000 ? Δύο λέξεις έχω να σας πω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Είστε φανταστικοί! Η αγάπη που παίρνω από εσάς καθημερινά δεν περιγράφεται με λόγια! Έρχονται Χριστούγεννα και η ευχή μου είναι αγάπη και υγεία! Σας εύχομαι να έχετε δίπλα σας πάντα ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας αγαπούν πραγματικά! Καλά Χριστούγεννα σε όλους! ?✨?? ____________________________________________ Styling: @panagiwthstsatsakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴇvʀɪᴅɪкɪ vᴀʟᴀvᴀɴɪ oғғɪcɪᴀʟ (@evridiki_valavani) στις

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr