Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν διστάζει να δηλώσει..."Έχω φάει κέρατο"!
Www.true.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν διστάζει να δηλώσει…»Έχω φάει κέρατο»!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε μεγάλη αίσθηση στο Survivor, καθώς όχι μόνο αποτελούσε μία από τις πιο δυνατές γυναίκες παίκτριες, οι οποίες έμειναν μέχρι και το τέλος, αλλά και για τον χαρακτήρα της απέναντι στον δημοφιλή στο κοινό, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Προϊόν μοντάζ ή όχι, σίγουρα η διάσημη παίκτρια του Survivor έμεινε στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού, ως η “κακιά” του παιχνιδιού.

Η σέξι αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, βγαίνοντας από το παιχνίδι, ξαναγύρισε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ξεκίνησε διακοπές στα ελληνικά νησιά με τους φίλους της από το Survivor και περιμένει να μάθει τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town και στην Νάνσυ Φαφούτη, μάλιστα, αποκαλύπτει πως θέλει να κάνει οικογένεια αλλά μιλάει και για την αγάπη που έχει στο… pole dancing!
“Ξέρεις ποιο είναι το όνειρό μου; Να κάνω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να γίνω μανούλα. Δεν είναι βέβαια κάτι που προγραμματίζεις. Αν είναι, θα σου έρθει. Ελπίζω και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός και να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή που έχω μεγαλώσει εγώ” δηλώνει και προσθέτει: “Ο φίλος μου το ξέρει. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα”.
Σε έχουν απατήσει ποτέ; “Ναι, έχω φάει κέρατο. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και τις δυο φορές το έμαθα στο ξεκάρφωτο – από γνωστό γνωστού – ότι είχε παράλληλη σχέση. Στην αρχή δεν εμπιστευόμουν τους άνδρες, αλλά όλο αυτό με έκανε πιο δυνατή. Μου πήρε χρόνο να το ξεπεράσω”.
Πρόταση γάμου σου έχουν κάνει; “Ναι, έπεσε και στα γόνατα. Δεν είχα πει ούτε ναι ούτε όχι, αλλά ήμουν πολύ μικρή¨.
Και το pole dancing πως προέκυψε; “Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να απενοχοποιείται. Φαντάσου ήμουν η πρώτη που έκραζε το pole dancing. Αλλά είναι αυτό που λένε, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Τελικά, με μύησε η κολλητή μου και άρχισα να προπονούμαι πάνω σε αυτό. Για να δεις πόσο κολλημένη είμαι, είμαι συνιδιοκτήτρια της πρώτης ελληνικής εταιρείας για pole dancing.
Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr