Ευρήματα ΣΟΚ, στο Φως της Δημοσιότητας, από το Σπίτι του Michael Jackson. Θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!
Www.true.gr

Ευρήματα ΣΟΚ, στο Φως της Δημοσιότητας, από το Σπίτι του Michael Jackson. Θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

Το 2003 σε έρευνα στο σπίτι του Michael Jackson προκάλεσε σοκ στον κόσμο, όταν βρέθηκαν παιδικές κούκλες βιτρίνας σχεδόν σε κάθε δωμάτιο.
Εκτός από ντυμένες κούκλες, στο σπίτι βρέθηκαν και πολλά παιχνίδια, φωτογραφίες από αγόρια και κορίτσια, και μια κλειδωμένη ντουλάπα που περιείχε υλικό ακατάλ…

Το 2003 σε έρευνα στο σπίτι του Michael Jackson προκάλεσε σοκ στον κόσμο, όταν βρέθηκαν παιδικές κούκλες βιτρίνας σχεδόν σε κάθε δωμάτιο.
Εκτός από ντυμένες κούκλες, στο σπίτι βρέθηκαν και πολλά παιχνίδια, φωτογραφίες από αγόρια και κορίτσια, και μια κλειδωμένη ντουλάπα που περιείχε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους.

Δύο από τις κούκλες βιτρίνας που αναπαριστούν νεαρά αγόρια, φαίνεται σαν να μιλάνε μεταξύ τους στο σαλόνι του Jackson.

Μια άλλη κούκλα σε μια περίεργη στάση στο θρόνο στο σπίτι του Jackson.

Στην επιδρομή της αστυνομίας βρέθηκαν βίντεο και βιβλία, τα οποία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, όταν ένα αγόρι παραπονέθηκε ότι δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση από τον ποπ καλλιτέχνη πολλές φορές.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, υπήρχαν τουλάχιστον 7 συλλογές στη κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του Jackson που δείχνουν νεαρά αγόρια να είναι τελείως γυμνά ή μερικώς καλυμμένα.Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά την επιδρομή της αστυνομίας, και μόλις επέστρεψε στην Καλιφόρνια, ο Jackson παραδόθηκε στις αρχές.

«Είχε επίσης αηδιαστικές και σοκαριστικές εικόνες από βασανισμούς παιδιών, φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, και σαδομαζοχιστικό υλικό.»

Ένας ερευνητής της υπόθεσης ανέφερε στα δικαστικά έγγραφα, «Τα ντοκουμέντα εκθέτουν τον Jackson ως άτομο που χειραγωγεί, που χρησιμοποιείται αίμα, σeξουαλικές εικόνες με θυσίες ζώων και διεστραμμένες εικόνες με σeξ ενηλίκων ενεργεί για να κάμψει το ηθικό των παιδιών στη θέλησή του. »

Μια κομμένη εικόνα της Shirley Temple σε μικρή ηλικία υπήρχε επίσης στο σαλόνι του Jackson.Βρέθηκαν φωτογραφίες της Elizabeth Taylor και του Macaulay Culkin με αυτόγραφο.

«Πολλά από αυτά τα πράγματα χρησιμοποιήθηκαν για να απευαισθητοποιήσουν τα παιδιά, και ο Michael παραδέχτηκε ότι έπαιρνε ένα παιδί μαζί του στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.»

Ένας ερευνητής δήλωσε στα μέσα, «Σύμφωνα με την εκπαίδευσή μου, αυτό το υλικό είναι μέρος της διαδικασίας «περιποίησης», κατά την οποία οι παιδεραστές μειώνουν τις αναστολές των προβλεπόμενων θυμάτων τους και διευκολύνουν τη παρενόχληση των εν λόγω θυμάτων.»

Βρέθηκαν και πολλές φιγούρες με παιδικούς υπερήρωες.

Ο Βασιλιάς της ποπ τελικά αθωώθηκε το 2015, αφού κατηγορήθηκε με 7 κατηγορίες για παιδική κακοποίηση και 2 κατηγορίες για παροχή οινοπνευματώδους ποτού σε ανήλικο. Ο Gavin Arvizo, ένας 13χρονος που επέζησε από καρκίνο, κατηγόρησε τον ποπ σταρ ότι τον είχε κακοποιήσει σeξουαλικά.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν οι αρχές μετά την επιδρομή στο σπίτι του Michael Jackson:
https://youtu.be/mfFaefzeBpk

Credit: wittyfeed.com

ΠΗΓΗ: masternews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr