Έβλεπαν την φοιτήτρια την στιγμή που έκανε γιόγκα στο μπαλκόνι όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Μια Μεξικανή φοιτήτρια επιβίωσε από πτώση 25 μέτρων όταν γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι της.

Η Alexa Terrazas, 23 ετών, έκανε μια ακραία στάση γιόγκα στην άκρη του μπαλκονιού του διαμερίσματός της στον έκτο όροφο, όταν γλίστρησε και έπεσε στο δρόμο του κτιρίου της στο βορειοανατολική μεξικανική περιφέρεια Nuevo Leon το Σάββατο.

Μια φωτογραφία της Terrazas πριν από τη πτώση έχει γίνει viral, δείχνοντας τη νεαρή γυναίκα να κρέμεται ανάποδα έξω από το μπαλκόνι, ενώ υποστήριζε όλο το βάρος του σώματός της στο κάγκελο.

 

Η νεαρή γυναίκα έπεσε περίπου στις 1:10 μ.μ. τοπική ώρα και έλαβε άμεσα ιατρική βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό και την Πολιτική Προστασία της Nuevo Leon.

Μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε 11ωρη χειρουργική επέμβαση.

Η Terrazas, που από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, υπέστη κατάγματα τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια, καθώς και στους γοφούς και το κεφάλι.

Τα μέλη της οικογένειας ζητούσαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αιμοδότες και ζητούσαν συμπαράσταση και προσευχές για την τραυματία.

Η μεξικάνικη εφημερίδα El Imparcial ανέφερε ότι η Terrazas μπορεί να μην περπατήσει για τρία χρόνια, αφού οι γιατροί αναγκάστηκαν να χειρουργήσουν τα σπασμένα πόδια της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι γείτονες δήλωσαν ότι ήταν συνηθισμένοι να βλέπουν την Terrazas να εκτελεί το επικίνδυνο κόλπο από την άκρη του μπαλκονιού.

Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Nuevo Leon διεξάγη έρευνα και διαπίστωσε ότι το κάγκελο του μπαλκονιού δεν είχε καμία δομική ζημιά.