Εύη Βατίδου: Η Απάντησή της στην Επιστολή του Αλέξη Κούγια για τα Παιδιά τους " Ο Αλέξης είναι Δικηγοράρα.."
Www.true.gr

Εύη Βατίδου: Η Απάντησή της στην Επιστολή του Αλέξη Κούγια για τα Παιδιά τους » Ο Αλέξης είναι Δικηγοράρα..»

Στο δελτίο τύπου που έστειλε χθες ο Αλέξης Κούγιας και στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου», απάντησε μέσω Instagram η Εύη Βατίδου.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με το δελτίο τύπου του πρώην συζύγου της και έγραψε: «Πήρε θέση και ο μπαμπάς …Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε… Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδω . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα . Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο . Και είμαστε γονείς . Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ.


Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά… και ευχαριστώ το Μενιο γιατί ο Μενιος τότε με βοήθησε μετά τον βοήθησα και τώρα βοηθαει δεν ξεχναω και ξέρω να λέω και συγγνώμη και ευχαριστώ. Διότι όταν η εκπομπή είναι live λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr