Η Εύη Ιωαννίδου έχει παίξει σε διαφημιστικό spot και πάμε στοίχημα πως δεν την είχες παρατηρήσει

Η Εύη Ιωαννίδου είναι ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model που μας έχουν απασχολήσει πολύ και δυστυχώς όχι για τις ικανότητες και τος προοπτικές της σαν μοντέλο. Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει μέσα στο παιχνίδι και ο τρόπος που φέρεται στις συμπαίκτριες της δεν είναι και ό,τι καλύτερο υπάρχει μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα στα τελευταία επεισόδια μπορούμε με απόλυτη σιγουριά να σου πούμε πως το έχει τερματίσει, όσον αφορά το «μίσος» της προς τις άλλες κοπέλες και ειδικά προς την Άννα Αμανατίδου. Ωστόσο αυτήν τη φορά δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της Εύης, αλλά να σου κάνουμε μία άλλη ερώτηση.


Θυμάσαι μήπως το διαφημιστικό spot στο οποίο είχε συμμετάσχει η μελαχρινή κοπέλα; Και προφανώς δεν αναφερόμαστε στο spot για τη διαφήμιση του Nomads. Χαζεύοντας το προφίλ της λοιπόν , κάπου ανάμεσα στις αναρτήσεις της, είδαμε μια ανάρτησή της, από εμφάνισή της σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστής μάρκας φέτας.
https://www.instagram.com/p/BQlQlCYl4Hf/?utm_source=ig_embed

Όπως θα δεις και μόνη σου στην ανάρτησή της παρακάτω, η Εύη, είναι το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη, όσο τη βλέπουμε και στο Greece’s Next Top Model.
πηγή: queen.gr