Εύη Φραγκάκη: Παρουσιάστρια με αναλογίες Μοντέλου. Έτσι όπως Δεν την έχετε ξαναδεί

Λάτρης των social media, η Εύη Φραγκάκη δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους ποικίλες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που εδώ και χρόνια διατηρεί και τη δική της ιστοσελίδα με την ιδιαίτερα… κατατοπιστική ονομασία «mother.gr», αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να το… φιλοσοφήσει λιγάκι, αναγράφοντας τις σκέψεις της στο Instagram, σε μια ανάρτηση-«ποταμό»:

«Ακολουθήστε την καρδιά σας, αλλά …εκεί που πηγαίνετε, πάρτε και τη λογική σας παρέα. Τις τελευταίες ήμερες, συμπτωματικά, έχω ζήσει από κοντά ανθρώπους, που εκείνη την …ύστατη στιγμή της επιλογής, γνώριζαν τι είναι για το καλό τους και όμως επέλεξαν το πιο επιπόλαιο, το πιο εύκολο, το πιο αυθόρμητο αλλά εν γνώσει τους μοιραία αρνητικό για την πορεία τους… Υποπτεύθηκαν ότι ίσως κάτι να μην πάει καλά, αλλά δε ζύγισαν αντικειμενικά τις απώλειες και τα αληθινά τους «θέλω». Είμαι πάντα υπέρμαχος του “follow your heart”, έχω κι εγώ πάθει για να μάθω, αλλά, σε γενικές γραμμές, παίρνω το ρίσκο, μόνο αν έχω σκεφθεί και το χειρότερο δυνατό σενάριο και μπορώ να το ελέγξω.

Όχι, εννοείται πως δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα, ούτε είναι η ζωή όμορφη έτσι, αλλά, για σκεφθείτε λίγο, πόσες περιπτώσεις γνωστών μας έχουμε, που άφησαν την κάψα της στιγμής να υπερβεί την εξυπνάδα τους και τελικά το πληρώνουν μια ζωή και εκείνοι και – πολύ πιθανά – και οι πιο δικοί τους… Σχεδιάστε τη ζωή σας στον νου σας, όπως πράγματι την ονειρεύεστε, και μην κάνετε εκπτώσεις στο δρόμο για εκεί. Όταν διεκδικήσετε πολύ το όνειρό σας, είναι ανεκτίμητη η χαρά αργότερα ότι τα καταφέρατε, όπως αληθινά σας άξιζε…».

Κι επειδή αυτόν τον καιρό βρίσκεται για τις διακοπές της στην Κρήτη, είπε να συνοδεύσει την ανάρτησή της και με μια άκρως καλοκαιρινή πόζα!