Έβγαλε μια Φωτογραφία από το Τέλειο Κορμί της. Όταν το Αγόρι της κοίταξε το Πόδι της… Πάγωσε!
Www.true.gr

Έβγαλε μια Φωτογραφία από το Τέλειο Κορμί της. Όταν το Αγόρι της κοίταξε το Πόδι της… Πάγωσε!

Η εφηβεία είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Φανταστείτε όμως να πρέπει να την περάσει κάποιος έχοντας και μία δύσκολη ιατρική πάθηση. Καθώς η Meagan Barnard μπήκε στην εφηβεία, ανέπτυξε λεμφοίδημα, μία παράξενη πάθηση που προκαλεί κατακράτηση υγρών και πρήξιμο.
Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Επειδή έχει πάρα πολύ υγρό μαζεμένο στο δεξί της πόδι, η Barnard περνούσε πολύ δύσκολα στο σχολείο και τα παιδιά την κορόιδευαν συνεχώς και της έδιναν ψευδώνυμα όπως, ‘ο Άνθρωπος της Michelin’

Μεγαλώνοντας, αρνούνταν να φορέσει ρούχα που αποκάλυπταν το πόδι της και ζούσε συνεχώς με τον φόβο πως θα την κοροϊδέψουν. Μέχρι να πάει 24, το πόδι της είχε πρηστεί πάρα πολύ και είχε γίνει μεγαλύτερο από διπλάσιο του αριστερού. Το έκρυβε ακόμα και από το αγόρι της!

Μετά από λίγο καιρό που ήταν μαζί, εκείνος δεν είχε καταλάβει ακόμα τίποτα. Σε κάποια φάση, είχε απογοητευτεί τόσο πολύ που είχε γράψει και ένα σημείωμα αυτοκτονίας στον πατέρα της γιατί δεν άντεχε άλλο.Αλλά το 2016, κάτι άλλαξε. Η Barnard πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την κατάστασή της. Για πρώτη φορά, έδειξε το πόδι της σε μία επαγγελματική φωτογράφιση. Ήταν η πρώτη φορά που το αγόρι της είδε το πόδι της και κατάλαβε την ντροπή που ένιωθε σε όλη της τη ζωή.

Πλέον, νιώθει πως έχει την αποστολή να ενθαρρύνει και άλλες νεαρές γυναίκες να μην υποφέρουν σιωπηλά και να αποδεχτούν τον εαυτό τους όπως είναι.Είναι ένας πραγματικά πολύ όμορφος και δυνατός άνθρωπος!

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr