Ευδοκία Ρουμελιώτη: Καθηλωμένη στο φορείο του νοσοκομείου [φωτο]

Περιπέτεια υγείας για την Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία νοσηλεύεται μετά από πρόβλημα υγείας.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την είδηση με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Παρασκευής, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο της νοσηλείας και το πρόβλημα της υγείας της.

Στη φωτογραφία η Ρουμελιώτη χαμογελάει ενώ είναι ξαπλωμένη στο φορείο φορώντας χειρουργική ρόμπα. Μαζί της ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης ο οποίος της κρατάει το χέρι.

«Με θετική ενέργεια …και με τους ανθρώπους που μας αγαπούν δίπλα μας μπορούμε και τα πιο δύσκολα να τα κάνουμε με ένα τεράστιο χαμόγελο!!!!!!!» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.

Ο πόνος όταν τους πήραν το παιδί που ήθελαν να υιοθετήσουν

Πριν από λίγους μήνες, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε μιλήσει για την εμπειρία της σχετικά με την υιοθεσία. Η ηθοποιός περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο όταν πήραν από την οικογένειά της τον μικρό Μάριο ύστερα από 3,5 χρόνια δηλώνοντας πως καταρρακώθηκε ψυχολογικά.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας.

Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό το παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.