"Με έβαζε συνέχεια στην Αποθήκη και με Βίαζε" - Η Σοκαριστική Μαρτυρία της 4χρονης για τον Θετό της Πατέρα
Www.true.gr

«Με έβαζε συνέχεια στην Αποθήκη και με Βίαζε» – Η Σοκαριστική Μαρτυρία της 4χρονης για τον Θετό της Πατέρα

Μία γυναίκα που κακοποιήθηκε σεξoυαλικά από τον θετό της πατέρα από την ηλικία των τεσσάρων είπε πως ένιωσε ανακούφιση όταν έμαθε πως καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση.

Η Becky Burgess βίωνε την κακοποίηση από τον Kenneth Barnes, 54 χρόνια μεγαλύτερό της, το 1990 στο σπίτι του στο Wythenshawe του Manchester.

Ο Barnes της έλεγε πως ήταν «άτακτη» σαν δικαιολογία για να της απαγορεύει να βλέπει τους φίλους της. Την κακοποιούσε για δύο χρόνια μέχρι που την απομάκρυναν από κοντά του στην ηλικία των 6, ενώ είχε μείνει με σοβαρή διαταραχή άγχους, κατάθλιψη και μετατραυματικό στρες.

Ο Barnes, πλέον 79, καταδικάστηκε την Παρασκευή για 9 χρόνια αφού κρίθηκε ένοχος για 7 αδικήματα κακοποίησης. 

Μιλώντας στο δικαστήριο, η Burgess είπε: «Είναι όλα πολύ θολά. Ήμουν σοκαρισμένη. Ήμουν σε άρνηση για πολύ καιρό και δεν πίστευα πως θα κατάφερνα ποτέ να δικαιωθώ – αλλά τα κατάφερα.»

Η Burgess μπήκε στο σύστημα φροντίδας του Manchester όταν ήταν 18 μηνών – μαζί με την αδερφή και τα δύο αδέρφια της – αφού η μητέρα τους αρρώστησε.Όταν ήταν 4, χωρίστηκε από τα αδέρφια της και τοποθετήθηκε υπό την φροντίδα του Barnes και της συζύγου του Joyce.

«Πάντα ήξερα κατά βάθος που αυτό που μου έκανε ήταν λάθος. Ήθελα να το πω σε κάποιον και πολλές φορές προσέγγισα την δασκάλα αλλά δεν μπορούσα. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου.»

Τελικά, την απομάκρυναν από το σπίτι του λίγο μετά τα 6α γενέθλιά της, όταν την έβαλαν να μείνει με τον θείο της.

Καθώς μεγάλωνε, συχνά έμπλεκε με την αστυνομία και είχε παραβατική συμπεριφορά.

Από τα 7 της πήγαινε συχνά σε ψυχολόγους και υπέφερε από ψυχολογικές ασθένειες. Τελικά, μετά από 21 χρόνια, κατάφερε επιτέλους να εκμυστηρευτεί όσα πέρασε στην μητέρα της.Εκείνη πήρε αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία. Παρόλο που δεν ήθελε αρχικά να κάνει επίσημη καταγγελία γιατί φοβόταν την δημοσιότητα, τελικά συμφώνησε.

«Φοβόμουν πως τελικά δεν θα τιμωρούνταν για ότι μου είχε κάνει.»

«Η όλη διαδικασία ήταν πολύ τρομακτική αλλά έπρεπε να γίνει. Μου ήταν πολύ δύσκολο να κοιτάξω τις φωτογραφίες από την μικρή αποθήκη που είχε στον κήπο του – είχα να την δω από όταν ήμουν 6.»

Τελικά, ο Barnes καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκισης.

Τώρα, η Burgess καλεί άλλα θύματα κακοποίησης να μιλήσουν για την ιστορία τους και να μην φοβούνται. 

«Μιλήστε για ότι σας έχει συμβεί. Μπορείτε να δικαιωθείτε. Αυτό το αποδεικνύει η δική μου ιστορία.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr