Έβαζε ψεύτικα φίλτρα και το "έπαιζε" 20χρονη. Όταν κατα λάθος, "΄χαλασαν" όλοι τρόμαξαν όταν είδαν πόσο ήταν
Www.true.gr

Έβαζε ψεύτικα φίλτρα και το «έπαιζε» 20χρονη. Όταν κατα λάθος, «΄χαλασαν» όλοι τρόμαξαν όταν είδαν πόσο ήταν

 Όλοι θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μόνο την καλύτερη πλευρά μας. Και η ζωή στον 21ο αιώνα το έχει κάνει αυτό πιο εύκολο από ποτέ. Απλά σκεφτείτε – μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνό σας ανά πάσα στιγμή, να τραβήξετε μια τυχαία εικόνα ή οτιδήποτε άλλο, να παίξετε λίγο με διάφορα φίλτρα, να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο ομορφιάς και voila, τι ομορφιά! Ποιος νοιάζεται αν δεν σας μοιάζει και πολύ;

Λοιπόν, προφανώς μερικοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τα φίλτρα που χρησιμοποιούσε αυτή η κυρία και ήταν εντελώς σοκαρισμένοι όταν ανακάλυψαν την αλήθεια για την ηλικία της. Περιηγηθείτε προς τα κάτω για περισσότερες πληροφορίες!

Αυτή η νεαρή Κινέζα streamer ήταν γνωστή ως η Υψηλού Μεγαλειότης Qiaobiluo στην πλατφόρμα παιχνιδιών DouYu.

Έχει 130.000 ακόλουθους στην κινεζική πλατφόρμα DouYu και πολλοί από αυτούς πεθαίνουν για να μάθουν περισσότερα για την αγαπημένη τους streamer, η οποία υποσχέθηκε να τους γνωρίσει στην πραγματική ζωή, αφού έλαβε 100.000 γιουάν ($ 14.500) σε δωρεές και τα χρήματα άρχισαν να ρέουν.

Μέχρι το πρόσφατο ατύχημα όπου τα φίλτρα ομορφιάς της απέτυχαν και αποκάλυψαν την πραγματική ηλικία της.
Αλλά προφανώς, κανένα μυστικό δεν μπορεί να παραμείνει μυστικό σε αυτή την εποχή της τεχνολογίας και οι followers δεν χρειάστηκε να περιμένουν και να τη γνωρίσουν στην πραγματική ζωή για να δουν το αληθινό της πρόσωπο. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένα φίλτρο ομορφιάς σταμάτησε να λειτουργεί εν μέσω live stream, εκθέτοντας το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά το περιστατικό, αποκαλύφθηκε ότι η stremer είναι στην πραγματικότητα μια 58χρονη κυρία που πραγματικά απολαμβάνει να παίζει Apex Legends.

Σοκαρίστηκαν τόσο η συμπαρουσιάστριά της όσο και οι θεατές της

Όταν η εικόνα που κάλυπτε το πρόσωπό της έπεσε, η συμπαρουσιάστριά της Qingzi ήταν μπερδεμένη για το τι συμβαίνει, αλλά δίστασε να πει τίποτα, και η συνομιλία συνεχίστηκε αδέξια. Οι followers της ήταν αυτοί που ανέλαβαν δράση. Πολλοί από αυτούς, ειδικά οι άνδρες, έκαναν αμέσως διαγραφή συνδρομής και απέσυραν τις δωρεές τους.


Εξήγησε ότι στη συνέχεια έγινε σκόπιμα για να ανέβουν τα νούμερά της.

Η Qiaobiluo Dianxia είχε ανεβάσει επεξεργασμένες φωτογραφίες στον ιστότοπο που τελειοποιήθηκαν με φίλτρα ομορφιάς. Αργότερα παραδέχθηκε ότι το είχε κάνει σκόπιμα. Παρά αυτή την απάτη του κοινού της, οι followers της γρήγορα ανακάμπτουν και συνεχίζουν να αυξάνεται. Έχει τώρα 650.000 οπαδούς και ο αριθμός εξακολουθεί να αυξάνεται.

Το Διαδίκτυο σίγουρα είχε πολλά να πει για αυτή το ατυχές περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr