Έβαλε το Κινητό να Φορτίζει και Έπεσε για Ύπνο. Η Κατάληξή της θα σας Σoκάρει.
Www.true.gr

Έβαλε το Κινητό να Φορτίζει και Έπεσε για Ύπνο. Η Κατάληξή της θα σας Σoκάρει.

Μια έφηβη κοπέλα πέθανε στο Βιετνάμ μετά από ηλεκτροπληξία στον ύπνο της από το ελαττωματικό καλώδιο φόρτισης του iPhone της. Η Le Thi Xoan, ηλικίας 14 ετών, αναφέρθηκε ότι κατά λάθος πάτησε στο κομμένο καλώδιο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκτεθεί στο ζωντανό σύρμα, δήλωσε η αστυνομία στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ Hanoi.

Ανακαλύφθηκε από τους γονείς της και έσπευσαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Ωστόσο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν στη ζωή, αφού ήταν νεκρή.

Η αστυνομία βρήκε το καμένο άσπρο καλώδιο στο κρεβάτι της και πιστεύει ότι ένα ελαφρύ κόψιμο στο ελαστικό περίβλημα μπορεί να έχει αποκαλύψει τα μεταλλικά καλώδια μέσα.

Σύμφωνα με τους ανακριτές, η αστυνομία πιστεύει ότι το κορίτσι είχε συνδέσει τη συσκευή της Apple στην πρίζα και έβαλε το iPhone 6 στο κρεβάτι της όπως έκανε κάθε βράδυ.


Είπαν ότι η τραγωδία πιθανότατα έγινε καθώς κοιμόταν και στριφογυρίσε στο καλώδιο φόρτισης του iPhone, έτσι προκλήθηκε η ηλεκτροπληξία.


Το καλώδιο φόρτισης επιθεωρείται, αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι δεν έχουν ακόμη καθορίσει αν ήταν το αρχικό καλώδιο της Apple ή μια συσκευή τρίτου κατασκευαστή.

Σε μια εικόνα που δείχνει το καμένο καλώδιο, φαίνεται να είναι μικρότερο από το αρχικό καλώδιο φόρτισης των 20 ιντσών της Apple.

Η ταινία που βλέπετε ήταν επίσης τυλιγμένη γύρω από το μπροστινό μέρος του καλωδίου, υποδηλώνοντας ότι το θύμα ίσως είχε επίγνωση της φθοράς αλλά αποφάσισε να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr