Έβαλε τη Γιαγιά του σε Κλουβί! Ο Απίθανος Λόγος που Έφθασε τον Εγγονό… στα Άκρα!
Www.true.gr

Έβαλε τη Γιαγιά του σε Κλουβί! Ο Απίθανος Λόγος που Έφθασε τον Εγγονό… στα Άκρα!

Σε ένα απίθανο περιστατικό στην Αγγλία, οπαδός έβαλε τη γιαγιά του στο κλουβί, για να «πιέσει» την ομάδα του να κάνει μετεγγραφή αμυντικού και τελικά τα… κατάφερε, αφού η Ίπσουιτς απέκτησε τον Τότο Ενσιάλα.

Τον πιο ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας οπαδός της Ίπσουιτς, για να αναδείξει την αγωνία του για τις καλοκαιρινές μετεγγραφές της ομάδας του, αφού αποφάσισε να βάλει τη γιαγιά του σε ένα κλουβί, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία για να «πιέσει» την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Άγγλος με σχετική ανάρτησή του στο twitter, έγραψε ότι «δεν θα αφήσω τη γιαγιά μου να βγει έξω, μέχρι να υπογράψετε κεντρικό αμυντικό», κοινοποιώντας τη φωτογραφία και στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του.

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral, με την Ίπσουιτς να παίρνει μάλιστα θέση, όταν και ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του κεντρικού αμυντικού, Τότο Ενσικαλά από τη Σριούσμπερι. «Δεν χαιρετίζουμε τέτοια πράγματα σε καμία περίπτωση, αλλά ήρθε η ώρα να βγάλεις τη γιαγιά σου από το κλουβί», απάντησαν αστειευόμενοι, οι διαχειριστές της σελίδας.Αξίζει να σημειωθεί ότι αντιδράσεις προς την ίδια κατεύθυνση υπήρχαν και από άλλους οπαδούς της Ίπσουιτς, αφού ο πρόεδρος της ομάδας θεωρείται… τσιγκούνης, δημιουργώντας πολλά παράπονα ανάμεσά τους, για τις μετεγγραφικές κινήσεις της αγγλικής ομάδας, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr