Έβαλε τα κλάματα η Τζούλια Νόβα μιλώντας για τoν πατέρα της: «Για μένα ήταν πάρα πολύ σκληρό. Ένας πατέρας δεν…»

Η Τζούλια Νόβα αφού μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για την αποχώρηση της από τον Τροχό της Τύχης και τον περιορισμένο ρόλο που είχε στην εκπομπή του Star, μίλησε συγκινημένη περιγράφοντας την ημέρα που ο πατέρας της παράτησε εκείνη και τη μητέρα της.

«Δεν μιλάω με τον πατέρα μου. Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά. Ότι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη. Όταν γυρίσαμε στην Ουκρανία και χώρισαν έπειτα από ένα μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα και εξαφανίστηκε. Όχι απλώς τα πήρε όλα, τα πήρε και τα χάρισε σε άλλη γυναίκα. Σήκωσε χέρι και στη μαμά και στη γιαγιά, εγώ ήμουν έξι ετών τότε. Ήταν σοκαριστικό!» είπε η παρουσιάστρια.


«Όταν ήμουν εφτά ετών, ήμασταν με τη γιαγιά και περπατούσαμε στο δρόμο, κι ενώ ήταν χαμένος, τον συναντάμε και μόλις τον είδα έτρεξα να τον αγκαλιάσω. Και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου πιάσει τα χέρια και να μου πει “πήγαινε, πήγαινε” και με έδιωξε. Για μένα ήταν πάρα πολύ σκληρό. Ένας πατέρας δεν συμπεριφέρεται έτσι», είπε η Τζούλια Νόβα κι έβαλε τα κλάματα.

thecaller