Έβαλε Στόχο να Αποκτήσει τον Πιο Τουρλωτό Ποπό στον Κόσμο. Μόλις Δείτε το Αποτέλεσμα, Δεν θα το Πιστεύετε!
Www.true.gr

Έβαλε Στόχο να Αποκτήσει τον Πιο Τουρλωτό Ποπό στον Κόσμο. Μόλις Δείτε το Αποτέλεσμα, Δεν θα το Πιστεύετε!

Ένα μοντέλο από την Σουηδία ακολουθεί διατροφή με πολλές θερμίδες με σκοπό να αποκτήσει τον μεγαλύτερο πισινό του κόσμου.

Η Natasha Crown, 24, από το Gothenburg, που έχει στόχο να αποκτήσει τον μεγαλύτερο πισινό του κόσμου, έχει πάρει επίτηδες 25 κιλά για να μεγαλώσει τον ποπό της και επιμένει πως το μέγεθός του την κάνει να νιώθει ελκυστική και δυνατή.

ΗNatasha τρώει πίτσες και μακαρόνια καθώς και έξι κιλά Nutella κάθε μήνα για να πάρει όσο περισσότερο βάρος γίνεται.

Σύμφωνα με εκείνη, που έχει κάνει τρεις επεμβάσεις στην ποπό της, το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι να κοιτιέται στον καθρέφτη και παρά τις αναλογίες της, δηλώνει πως θέλει να γίνει μεγαλύτερη.

«Όσο περισσότερο βάρος παίρνω, τόσο καλύτερος θα γίνεται ο πισινός μου. Θα κάνω τα πάντα για να αποκτήσω τον μεγαλύτερο πισινό του κόσμου.»Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram όπου καταγράφει την μεταμόρφωσή της για τους 80,000 πιστούς ακολούθους της.

Αφού τρώει μεγάλα γεύματα και παίρνει βάρος, κάνει αφαίρεση λίπους από τα άλλα σημεία του σώματος και τα προσθέτει στον ποπό της.

«Ήμουν 20 όταν έκανα την πρώτη μου επέμβαση και ναι, μπορώ να πω ότι έχω εθιστεί.»

Η 24χρονη είχε μία όμορφη παιδική ηλικία στο Gothenburg και λέει πως πάντα ήταν κοινωνική και δημοφιλής.«Απλά μου αρέσει να έχω πολύ μεγάλο ποπό. Όταν περπατάω, νιώθω όλη την κίνηση και ερεθίζομαι με τον εαυτό μου.»

«Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα. Νιώθω πολύ ελκυστική και δυνατή.»

Ωστόσο, οι γονείς της την παρακαλούν να σταματήσει να αλλάζει το σώμα της επειδή φοβούνται πως το ταξίδι της για το τέλειο σώμα της κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό από όσο νομίζει.

«Σκέφτονται για την υγεία μου και μου λένε να σκέφτομαι για το μέλλον, για το αν θα αποκτήσω δική μου οικογένεια και τέτοια πράγματα.»

«Δεν με καταλαβαίνουν και συχνά μου μιλάνε πολύ σκληρά. Εγώ όμως θα συνεχίσω γιατί αυτό είναι που με κάνει χαρούμενη.»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr