Έβαλε το σκύλο στο στεγνωτήριο και πάτησε το κουμπί. Το βίντεο που ανέβασε εξόργισε το διαδίκτυο

 Είναι εκπληκτικό το τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για αποκτήσουν φήμη και σχόλια στο Instagram! Πάρτε για παράδειγμα την τρομακτική περίπτωση ενός κοριτσιού από το Ντάλας που έβαλε το σκυλάκι της ράτσας Shih Tzu της σε ένα στεγνωτήριο ρούχων και το ενεργοποίησε μόνο για να γελάσει, ενώ το άτυχο σκυλάκι στριφογύριζε μέσα. Το κορίτσι αποφάσισε ότι ήταν κάτι άξιο να δημοσιευτεί στο Instagram, και αποφάσισε να το καταγράψει σε ζωντανό stream, αναφέρει η Daily Mail. Ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Θα το κάνω, θα το βάλω στο στεγνωτήριο, του αρέσει αυτό,» πριν βάλει το σκύλο της στο στεγνωτήριο.

Μόλις ενεργοποιηθεί το στεγνωτήριο με το καημένο σκυλί μέσα, το κορίτσι αρχίζει να τσιρίζει και να γελάει υστερικά ότι αυτό ήταν κάτι το άκρως διασκεδαστικό. Ακόμη χειροκροτεί από χαρά. Η πλήρης έλλειψη σεβασμού προς ένα άλλο ζωντανό πλάσμα είναι απλώς αηδιαστική για να πούμε το λιγότερο.

Μετά από περίπου 4 έως 5 δευτερόλεπτα περιστροφής, το κορίτσι σταματάει το μηχάνημα και ανοίγει την πόρτα ενώ ο στεγνωτήρας συνεχίζει να περιστρέφεται. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο σκύλος είναι προφανώς σε μεγάλη ταλαιπωρία και εμφανώς φοβισμένος από τη τρομακτική δοκιμασία του. Ο σκύλος αμέσως πηδάει έξω και τρέχει. Το κορίτσι ακούγεται στη συνέχεια να λέει, «Συγγνώμη» ενώ γελάει ακόμα. Το κορίτσι ακολουθεί το Shih Tzu στο δωμάτιο, όπου μοιάζει μπερδεμένο και αποπροσανατολισμένο καθώς περιπλανιέται.

Το βίντεο μοιράστηκε και σχολιάστηκε ευρέως. Λόγω της σοβαρής αντίδρασης του κόσμου, το κορίτσι διέγραψε αμέσως το βίντεο καθώς και το λογαριασμό της στο Instagram, αλλά όμως το βίντεο είχε γίνει ήδη viral και τα αντίγραφα του βίντεο άρχισαν να κυκλοφορούν σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικών μέσων όπως το Reddit και το Twitter, προκαλώντας πολύ θυμό. Κάποιοι μάλιστα δήλωσαν ότι είχαν αναφέρει το θέμα στην PETA και στην αστυνομία. Στο Twitter, η αναρτήθηκε μοιράστηκε περισσότερες από 8.000 φορές.

Η Allie Quinn σχολίασε: «Τι στο καλό; Πρώτα έχουμε μια YouTuber που χτυπά και φτύνει το σκύλο της. Τώρα έχουμε αυτό το κορίτσι που βάζει το σκύλο της σε ένα στεγνωτήριο και το γυρίζει !! Τι στο καλό συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους; Αυτό δεν είναι αστείο !! Ένας άλλος σχολιαστής τόνισε επίσης ότι η κοπέλα διαγράφτηκε από το Instagram και την χαροποίησε το γεγονός αυτό.