Έβαλε Κρυφή Κάμερα για να δει Πως Φέρεται η Νοσοκόμα στην 94χρονη Μαμά της. Θα Γεμίσετε Οργή.
Www.true.gr

Έβαλε Κρυφή Κάμερα για να δει Πως Φέρεται η Νοσοκόμα στην 94χρονη Μαμά της. Θα Γεμίσετε Οργή.

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσοι εργάζονται στο χώρο υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, το κάνουν από αγάπη, αφοσίωση και συμπόνοια προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, και όχι απλά για να κερδίσουν ένα μισθό.

Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό δεν εφαρμόζεται. Η παρακάτω κακοποίηση μιας ηλικιωμένης γυναίκας, που καταγράφτηκε από την κόρη του θύματος, είναι ένα τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα.Το περιστατικό συνέβη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, και κινηματογραφήθηκε μυστικά, όταν η Miriam Marino ειδοποιήθηκε από τη γειτόνισσα της μητέρας της, ότι πιθανόν να δεχόταν κακοποίηση από τη γυναίκα που τη φρόντιζε. Στο βίντεο, η σκληρή γυναίκα φαίνεται να ξυπνά βίαια την ηλικιωμένη γυναίκα και να της επιτίθεται. Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Τραγικά, το θύμα είναι μία 94χρονη και υποφέρει από τη νόσο του Αλτζχάιμερ. Η Marino μοιράστηκε το βίντεο με σκοπό να προειδοποιήσει άλλους, για την θύτρια που κακοποιούσε βάναυσα τη μητέρα της. Επίσης έχει ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά προς το παρόν δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία για την απάνθρωπη γυναίκα.

Αφήστε μας τα σχόλιά σας και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το άρθρο μας για να μην έχουμε άλλα τέτοια περιστατικά.
https://www.youtube.com/watch?v=8ftubVFfLd8
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το άρθρο μας για να μην έχουμε άλλα τέτοια περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr