Έβαλαν τον 74χρονο παππού τους μέσα στον καταψύκτη – Μετά από 20 ώρες… (Video)

Ανατριχιαστικό περιστατικό!

Τον 74χρονο παππού τους, Balasubramaniya Kumar, τον έβαλαν σε έναν καταψύκτη μετά τον θάνατό του, ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτο το σώμα του για το ύστατο χαίρε. Όλοι αυτό υπέθεσαν, πως ο παππούς ήταν νεκρός. Στο παγωμένο φέρετρο τον έβαλε εξάλλου ο ίδιος του ο αδερφός, σε πόλη της πολιτείας Καμίλ Ναντού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «New India Express», όταν την επομένη ήρθαν οι υπάλληλοι για να πάρουν τον καταψύκτη, παρατήρησαν ότι ο Kumar κουνιόταν και ανέπνεε κανονικά. «Τα χέρια του τρέμουν, πώς γίνεται;», ακούμε τον άνθρωπο που βιντεοσκοπεί τον ηλικιωμένο να ρωτά με απορία.

Ο αδελφός του εκλιπόντος μάλιστα, Saravanan, εμφανίζεται να του απαντά «σπασμοί», καθησυχάζοντάς τον: «Η ψυχή του δεν έχει φύγει ακόμα».

Ευτυχώς ο Kumar διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο

Ο Kumar διακομίστηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τους «Times of India», «ανταποκρίνεται στη θεραπεία και αναρρώνει», όπως δήλωσε ο δρ R. Balajnathan. Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί στον 70χρονο αδερφό, ο οποίος κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια, σύμφωνα με τον «Independent».

Για την ώρα δεν έχει συλληφθεί, υπάρχουν ωστόσο αναφορές που ισχυρίζονται πως ο αδερφός πάσχει από ψυχικά νοσήματα. «Θα αναλάβουμε δράση κατά του Saravanan μετά την έρευνα», δήλωσε αξιωματούχος στους «Times of India».

Πηγή: athensmagazine.gr