Έβαλαν «μπιπ» για να μην ακουστεί: Αυτή είναι η λέξη που έκανε τον Σάκη να χιμήξει σε Τζέιμς-Μπάρτζη

Ξέφυγαν τα πράγματα στην μπλε ομάδα όπως είδαμε και στο επεισόδιο του «Survivor» το βράδυ της Τετάρτης. Οι μπλε μπορεί να νίκησαν στο αγώνισμα για την ασυλία ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ των παικτών βαδίζουν στα τεντωμένο σχοινί.

Όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Τετάρτης τα πράγματα στην μπλε ομάδα ξέφυγαν όταν επανήλθε η συζήτηση σχετικά με τις επαφές που είχαν πριν από το παιχνίδι η Μαριαλένα με τον Σάκη Κατσούλη και τον Πάνο Καλίδη. Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν, με την αντιπαράθεση μεταξύ Μαριαλένας και Τζέιμς-Μπάρτζη να κορυφώνεται.

Οι τόνοι ανέβηκαν με τον Σάκη Κατσούλη να ορμά προς τους συμπαίκτες του.

Εκείνο που εξόργισε τον παίκτη της μπλε ομάδας ήταν μία αναφορά προς το πρόσωπό σου. Ο Τζέιμς είπε ότι ο Μαριαλένα είπε σε εκείνον και τον Νίκο ότι ο Σάκης είναι κλαρινογαμπρός με την παραγωγή να βάζει «μπιπ» προκειμένου να μην ακουστεί η λέξη. Η αλήθεια είναι όμως πως την λέξη κλαρινογαμπρός την είχε πει ο Τζέιμς όταν έμαθε πως ήταν ο το πρώην αγόρι της την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι!

«Το όνομά μου μην το ξαναναφέρετε. Τέλος! Όταν θα αναφέρεις το όνομά μου θα μιλάς μπροστά μου! Τέλος!», φώναζε εκνευρισμένος ο Σάκης Κατσούλης στους Τζέιμς και Νίκο. Ο τελευταίος μάλιστα εκνευρίστηκε και οι δύο ήρθαν πολύ κοντά, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν ώστε να μην έρθουν στα χέρια.