Έτσι θα την «πατήσουν» οσοι προσπαθήσουν να Ψήσουν την Κυριακή στην ταράτσα
Www.true.gr

Έτσι θα την «πατήσουν» οσοι προσπαθήσουν να Ψήσουν την Κυριακή στην ταράτσα

Για όσους μείνουν σπίτι την Κυριακή του Πάσχα, αλλά θελήσουν να βρεθούν με συγγενείς ή φίλους και να ψήσουν στις ταράτσες, η ΕΛ.ΑΣ.

θέτει σε εφαρμογή σχέδιο με drones τα οποία θα εποπτεύουν πάνω από τα σπίτια και άμα υπάρξει παραβίαση των κανόνων αμέσως θα στέλνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων και στη συνέχεια σήμα στα περιπολικά που θα βρίσκονται στους δρόμους.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις αναμένεται να επιδοθούν τσουχτερά πρόστιμα.Δυο ακόμη σενάρια

Επίσης, τα «βασικά σενάρια» μέτρων που εξετάζονται είναι δυο και οι αποφάσεις γι’ αυτά αναμένεται να παρθούν αύριο. Η εφαρμογή για το πρώτο σενάριο, ξεκινά αμέσως μετά το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ το Μεγάλο Σάββατο στις 19:00. Τότε σύμφωνα με τον σχεδιασμό αναμένεται να απαγορευτεί η κυκλοφορία των Ι.Χ., των ταξί αλλά και τον Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, με την απαγόρευση να διαρκεί έως και την Τρίτη (21/4).

Το δεύτερο σενάριο αφορά και πάλι στην απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ. αλλά από το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ το Μεγάλο Σάββατο, με την διαφορά ότι θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των ταξί και των ΜΜΜ και το μέτρο να ισχύσει μέχρι την Κυριακή του Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr