Έτσι σου Κλέβουν το Πορτοφόλι στον Δρόμο και Ούτε Καν το Παίρνεις Χαμπάρι
Www.true.gr

Έτσι σου Κλέβουν το Πορτοφόλι στον Δρόμο και Ούτε Καν το Παίρνεις Χαμπάρι

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια γυναικεία συμμορία καταγράφτηκε σε κάμερα να κλέβει ένα πορτοφόλι από τουρίστρια στο West End του Λονδίνου.

Η Nina Spencer και η φίλη Toi περπατούσαν μέσω του Cambridge Circus προς το θέατρο Palace στο κεντρικό Λονδίνο νωρίτερα αυτό το μήνα τραβώντας ένα βίντεο των εαυτών τους από ένα stick selfie για να το δείξουν σε φίλους.

Αλλά αφού είχαν διασχίσει το δρόμο, η Toi κοίταξε μέσα στη τσάντα της Louis Vuitton και διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι της που περιείχε 400 λίρες σε μετρητά και οι πιστωτικές της κάρτες να λείπουν.

Αυτό είναι το τελευταίο συγκλονιστικό παράδειγμα πολυάριθμων περιπτώσεων πορτοφολάκηδων ληστών στο Λονδίνο και έρχεται μέσα σε μια αναταραχή μικρής εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα, με τις κλοπές στο Μετρό να αυξάνουν κατά 80% τα τελευταία τρία χρόνια.

Σοκαρισμένες η Toi και η Spencer, και οι δύο από την Ταϊλάνδη, παρακολούθησαν το βίντεο τους και είδαν μια νεαρή γυναίκα να βάζει το χέρι της στην τσάντα και να παίρνει το πορτοφόλι.

Φάνηκε ότι ήταν μέρος μιας συμμορίας τριών γυναικών κλεφτρών και οι άλλες δύο γυναίκες συμμετείχαν στην κλοπή.

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα με μια μαύρη μπλούζα και μαύρα γυαλιά ηλίου να κοιτάζει πάνω από τον ώμο της Nina, ενώ μια δεύτερη γυναίκα, με μαύρο δερμάτινο μπουφάν και κρατώντας ένα κόκκινο smartphone, να κοιτάζει την τσάντα του Toi.Την ίδια στιγμή, η γυναίκα με τα γυαλιά ηλίου χρησιμοποιεί μια μεγάλη μαύρη τσάντα για να προστατεύσει το χέρι της κλέφτρας.

Η γυναίκα με το smartphone, τότε βάζει το χέρι της στην τσάντα της Toi και τραβάει το πορτοφόλι.

Οι δύο γυναίκες ενώνονται με μια τρίτη συνεργάτιδα με γυαλιά ηλίου, η οποία περπατά από το πίσω μέρος τους για να παραλάβει το κλεμμένο πορτοφόλι κάτω από το παλτό της.

Και οι τρεις γυναίκες στη συνέχεια γρήγορα απομακρύνονται μαζί προς μια διαφορετική κατεύθυνση.

Μετά τη διέλευση του δρόμου, η Spencer και η Toi συζητούν μεταξύ τους πριν η Toi κοιτάξει στην τσάντα της και παρατηρήσει ότι το πορτοφόλι της λείπει.

Η Spencer φωνάζει έπειτα, «Θεέ μου», πριν οι δυο τους κοιτάξουν το βίντεο.Η συγκλονισμένη Spencer δήλωσε ότι ανέφερε την κλοπή στην αστυνομία, αλλά μέχρι στιγμής δεν της έχει επιστραφεί το πορτοφόλι.

Είπε: «Το αναφέραμε αμέσως στην αστυνομία. Με ρώτησαν για το μέρος όπου συνέβη και τους στείλαμε το βίντεο.»

«Δεν νομίζουμε ότι είναι δυνατόν να βρούμε τα χρήματα πίσω τώρα. Αλλά θέλουμε απλώς να βοηθήσουμε και να ενημερώσουμε την αστυνομία για τα πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη».

Η Spencer, η οποία είναι από την Ταϊλάνδη, ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο για αρκετά χρόνια με το Βρετανό σύζυγό της. Η φίλη της, Toi, την επισκέφθηκε.

Η Spencer δήλωσε ότι η κλοπή έχει αφήσει και τις δυο τους απογοητευμένες από την εμπειρία τους στο Λονδίνο λόγω της ύπαρξης εγκληματικότητας.

Είπε: «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αυτό έπρεπε να χαλάσει το ταξίδι μας. Ελπίζω ότι η αστυνομία να μπορέσει να τις συλλάβει έτσι ώστε να μην συμβεί σε άλλους ανθρώπους ».

Η δοκιμασία των δύο γυναικών έρχεται μετά από στοιχεία της Βρετανικής Αστυνομίας, η οποία αποκάλυψε πως παρόμοιες κλοπές έχουν αυξηθεί στο μετρό του Λονδίνου κατά περισσότερο από 80% τα τελευταία τρία χρόνια.

Το 2016-17 υπήρχαν 3.730 αναφορές. Αυτός ο αριθμός αυξήθηκε σε 6.825 το 2018-19.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr