Έτσι σχολίασε η «Ζούγκλα» του άλλοτε φίλου του Θέμου Αναστασιάδη, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, τον θάνατό του

Η σχέση του Θέμου Αναστασιάδη με την Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πέρασε από τα σαράντα κύματα, από την γνωστή διαφήμιση της μπανιέρας για το Πρώτο Θέμα, μέχρι τα δικαστήρια ήταν πολύς ο δρόμος.

Γεγονός είναι ότι η σύγκρουση των δύο γνωστών δημοσιογράφων και η ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ τους είχε απασχολήσει για πολλά χρόνια τα ΜΜΕ και μάλιστα οι δύο άντρες είχαν φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν τις διαφορές τους, μετά την διαφωνία και την αποχώρηση Τριανταφυλλόπουλου από το κοινό εκδοτικό τους εγχείρημα «Πρώτο Θέμα».

Επόμενο λοιπόν ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη το βράδυ της Τρίτης (22/01), ύστερα από άνιση μάχη ενάμιση έτους με τον καρκίνο, να μη μείνει ασχολίαστη από το ιστολόγιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Δείτε πως σχολίασε το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη:

«Την Τρίτη έφυγε από τη ζωή μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο, που κράτησε ενάμιση χρόνο, ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε στην Ελβετία.

Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εξπρές», «Ελευθεροτυπία» και «Καθημερινή».Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Ήταν παρουσιαστής της εκπομπής «ΟΛΑ» στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», από το 2005 την οποία εξέδωσε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από το εκδοτικό σχήμα».

πηγή: thecaller.gr