Έτσι είναι σήμερα το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Θεολόγο
Www.true.gr

Έτσι είναι σήμερα το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Θεολόγο

Ένα υπέροχο σπίτι στο Θεολόγο, δίπλα στη θάλασσα, με τεράστιο κήπο και για θέα το απέραντο γαλάζιο, ήταν το προσωπικό καταφύγιο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Εκεί ξεκουραζόταν, άλλαζε παραστάσεις, απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, περνούσε τις ομορφότερες στιγμές της με τον γιο της και τους φίλους της ή τους συντρόφους της.

Στο σπίτι μπήκε αρχικά πωλητήριο το 2002 έναντι του ποσού των 340.000 δραχμών και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο γιος της αξέχαστης ηθοποιού:

«Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλευτήκανε, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλευτήκανε. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό… Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε…».

Από τότε σχεδόν ανήκει σε νέο ιδιοκτήτη, του οποίου το όνομα, για προφανείς λόγους δεν δημοσιεύεται. Ο νέος αυτός ιδιοκτήτης όμως, αν δείτε τη σημερινή όψη του σπιτιού, έδειξε μεγάλο σεβασμό στην ιστορία αυτού του οικήματος και το διατηρεί σε άψογη κατάσταση.

Εξωτερικά έχει την όψη ενός μοντέρνου και καλοδιατηρημένου εξοχικού το οποίο είναι γεμάτο ζωή. Καμία σχέση δηλαδή με εγκατάλειψη και αδιαφορία.

Αρκεί να δείτε μόνο τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο instagram και συγκεκριμένα στο λογαριασμό alikivougiouklaki.

Δείτε την φωτό στην παρακάτω γκάλερι:

Στο σπίτι στο Θεολόγο με τον Σταμάτη Φασουλή.
Ήταν ευτυχισμένη εκεί.

Με τον πολυαγαπημένο της γιο στο εξοχικό.

Στην αγαπημένη της παραλία στο Θεολόγο.

Εκεί περνούσε τα καλοκαίρια της.

Ποζάροντας στον κήπο της.


Εκεί ένιωθε ελεύθερη.

Με τον γιο της μικρό.

Αυτή είναι η σημερινή όψη του σπιτιού.

Τα ευτυχισμένα καλοκαίρια της στο Θεολόγο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr